Hesabım
    "Zombieland 2: Double Tap" Filminden Yeni Fragman Var!

    "Zombieland 2: Double Tap" filminden yeni fragman geldi.

    Zombieland 2: Double Tap filminden yeni bir fragman sinema severlerin beğenisine sunuldu. Seyircilerin karşısına çıkan yeni fragmanda sevilen serinin gedikli karakterlerini bir kez dajha kamera karşısında görüyoruz. Öncülü olan korku-komedi Zombieland filminden tam 10 yıl sonra seriyi yeniden dirilten devam filmi bir kez daha zombi felaketinde hayatta kalmayı başaran karakterleri karşımıza çıkarıyor.

    Yönetmenliğini ilk filmde olduğu gibi Venom: Zehirli Öfke30 Minutes or LessGangster Squad gibi filmlerde imzası bulunan Ruben Fleischer'ın üstlendiği devam filmi "Zombieland 2: Double Tap"te ana dörtlüyü Beyaz Saray'a taşınırken buluyoruz. Geçen 10 yıl sürecinde farklı evlerde konaklayan ekip, en sonunda en iyi ev olan Beyaz Saray'a taşınmaya karar veriyor. Geçen 10 yıl içinde zombiler de giderek evrimleşiyor ve farklı türlere ayrılıyorlar. Ekibe en çok sıkıntı verecek olan zombi türü ise daha hızlı, daha zeki ve daha güçlü olan T-800 türü zombiler oluyor.

    Seriyi yeniden dirilten devam filminin başrol dörtlüsü değişmiyor. Sosyal AğÖtekiBatman V SupermanSihirbazlar Çetesi gibi filmlerden tanıdığımız, 2011 yılında Oscar’a aday gösterilen Jesse EisenbergLa La LandThe FavouriteAdı ÇıkmışBirdman gibi filmlerde izlediğimiz Oscar adayı güzel oyuncu Emma StoneThree Billboards Outside Ebbing MissouriAçlık Oyunları serisi, Han Solo: Bir Star Wars HikayesiSkandalın Adı Larry Flynt gibi filmlerin üç Oscar adaylığı bulunan usta oyuncusu Woody Harrelson ve Little Miss SunshineAile Sırlarıİşaretler gibi filmlerde izleme fırsatı bulduğumuz Oscar adayı genç oyuncu Abigail Breslin bir kez daha filmin başrollerini üstleniyorlar.

    Senaryosunu Dave CallahamRhett Reese ve Paul Wernick gibi isimlerin kaleme aldığı devam filmi "Zombieland 2: Double Tap"in zengin oyuncu oyuncu kadrosunda; GhostbustersRushmoreLost In TranslationSuda YaşamFantastic Mr. Fox, City of EmberBroken Flowers gibi filmlerden tanıdığımız, Altın Küre sahibi oyuncu Bill Murray,  “Silicon Valley” ile Emmy adaylığı elde eden Thomas Middleditch, "Now Apocalypse" dizisinin yıldızı Avan Jogia, Netflix yapımı “Set It Up” filminde izlediğimiz güzel oyuncu Zoey Deutch ve Blues Brothers'dan tanıdığımız, Akademi Ödülü adayı ve Emmy Ödülü sahibi oyuncu Dan Aykroyd da yer alıyor.

    "Zombieland 2: Double Tap"in ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Kasım 2019 tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top