Hesabım
    Jason Momoa'dan "Aquaman 2"yi Geciktirme Tehdidi!

    Jason Momoa beklenen devam filmi "Aquaman 2"yi geciktirmekle tehdit etti.

    DC Genişletilmiş Evreni'nin beklenen projelerinden Aquaman 2 riske girmiş olabilir. DC Sinematik Evreni'nin en yüksek bütçeli filmi olma niteliğinde gösterilen Aquaman'in ikinci devam filmine dair serinin başrolü olan yakışıklı oyuncu Jason Momoa'dan bir tehdit geldi. Seride Arthur Curry namı diğer Aquaman'i canlandıran Havaili oyuncu, memleketindeki inşaat çalışması yüzünden filmi geciktirebileceğinin sinyallerini verdi.

    Hawaii’deki Mauna Kea yanardağının üzerindeki inşaat çalışmasını protesto eden yakışıklı oyuncu, 20 metrelik teleskop kurmak için yapılan kazı ve inşaat çalışmaları sebebiyle devam filminin çekimlerinde yer alamayacağını çünkü bir buldozer tarafından ezildiğini söyledi. Sözlerinde mübalağa olsa da protestosunu güçlendirmek adına Warner Bros.'dan destek alma yoluna gidiyor olabilir.

    Ünlü oyuncu Instagram gönderisinde 1992 yılında yapılan Subaru Teleskobu'nun inşaat alanından fotoğraf paylaştı. Gönderisinin açıklamasına ise; "Üzgünüm Warner Bros, Aquaman 2'yi çekemeyiz. Çünkü Jason memleketinin topraklarının mahvolmasını engellemeye çalışırken bir buldozer tarafından ezildi. Buna izin vermiyoruz. Daha fazla devam edemezsiniz. Bu kadar yeter. Başka bir yere gidin." diye isyan etti.

    Aquaman'in hikayesinin beyaz perdeye aktarıldığı ilk filmde yönetmen koltuğuna geçen James Wann, ikinci filmde yönetmenlik için bir anlaşma yapmadığını söylemekle birlikte Peter Safran ile birlikte Aquaman 2'nun yapımcıları arasında yer alacağını açıklamıştı. İlk filmin başrolünde Arthur Curry rolünde izlediğimiz Jason Momoa'nın yanı sıra Amber HeardNicole KidmanWillem Dafoe, ve Patrick Wilson gibi isimler yer alıyordu.

    "Aquaman 2"nun yurt dışı vizyon tarihi olarak 16 Aralık 2022 tarihi seçilmişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top