Hesabım
    "Leydi ve Sokak Köpeği" Uyarlamasının Sevimli Başrolleri Bulundu!

    "Leydi ve Sokak Köpeği" uyarlamasının başrolleri belirlendi.

    Lady ile Sokak Köpeği'nin beyaz perde uyarlamasında sevimli başroller belli oldu. Walt Disney Stüdyoları'ndaki film devleri, sinema severlere başroldeki köpekleri ve onları seslendirecek olan ünlü oyuncuları açıkladı. Lady and the Tramp filminde birbirinden sevimli köpekler karşımıza çıkacak.

    Yaklaşan yeni uyarlama, aynı addaki 1955 yılı yapımı animasyon filmine dayanıyor ve sadece şirketin yeni yayın hizmeti olan Disney+'da seyircilerin beğenisine sunulacak. Animasyon filmin hayranları, 2019 versiyonunun CGI köpekleri değil de gerçek, minnoş hayvanları başrolünde bulunduracağını duymaktan mutlu olabilirler. İşte süper sevimli film yıldızlarına ilk bakış!

    Lady'i pofuduk kulaklı cocker spaniel Rose, Tramp'ı ise New Mexico'daki bir ölüm barınağından kurtarıldıktan sonra sahiplenilen terrier cinsi Monte canlandıracak. Aynı zamanda filmin seslendirme kadrosu da açıklandı. Sevimli köpek Lady'i Marvel Sinematik Evreni'nin fan favorisi karakteri olan Valkyrie'si Tessa Thompson, Tramp'ı ise başarılı romantik komedi yıldızı Justin Theroux seslendirecek. Trusty'i Sam Elliot'ın, Jock'ı Ashley Jensen'ın, Peg'i de Janelle Monáe'nın seslendireceği yeni uyarlamada Bull'a ise Marvel Sinematik Evreni'nin Wong'u Benedict Wong hayat verecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top