Hesabım
    Chris Evans En Sevdiği Marvel Rol Arkadaşını Açıkladı

    Chris Evans Marvel Sinematik Evreni'nde birlikte çalışmaktan en çok keyif aldığı rol arkadaşını açıkladı.

    Chris Evans Marvel evreninde birlikte çalışmaktan en çok mutluluk duyduğu oyuncuyu açıkladı. Ahlaki üstünlük ve eşitlik tutkunu Kaptan Amerika'nın bile favorileri olabiliyor. Avengers: Endgame filmi ile birlikte İlk Yenilmez: Kaptan Amerika'dan beri savurduğu ünlü kalkanını yeni sahibine devreden Chris Evans artık Marvel'dan ayrı projelerde boy gösteriyor. Ancak Marvel Sinematik Evreni'nde geçirdiği zamanlara geri dönüp baktığında favori rol arkadaşını hatırlaması o kadar da zor olmuyor.

    Hollywood'un en sevilen yıldızlarından Robert Downey Jr.'dan tutun da aynı zamanda Kaptan Amerika rolünü kabul etmesi konusunda onu ikna eden yakın arkadaşı Scarlett Johannson'a kadar pek çok ünlü oyuncu ile birlikte çalışan Evans, aynı zamanda Marvel'ın hayranlar tarafından unutulmak istenen Fantastik Dörtlü serisinde de Johnny Storm karakterini canlandırıyordu. Yani yalnızca farklı Avengers oyuncularını düşünmemelisiniz.

    SPKBLUE'da yayınlanan bir röportajda kariyeriyle ilgili konuşan yakışıklı oyuncu Marvel evreninde birlikte çalışmaktan en çok mutluluk duyduğu oyuncuyu açıkladı. Soruya; "Yani, bu çok zor. Bu çok zor, çünkü Avengers filmlerindeki herkesi seviyorum. Downey'den Hemsworth'e Ruffalo'ya, Renner'den Scarlett'a, Marvel serisinde sevdiğim çok fazla insan var." diye cevap veren oyuncu, ardından favori rol arkadaşını açıkladı. "Sanırım Ioan Gruffudd diyeceğim. Benimle birlikte Fantastik Dörtlü'deydi. Bay Fantastic'i oynadı. Onun hakkında çok komik bir şey var. Çok eğlenceli ve çok komik. Beni sette her gün güldürürdü. Belki nostaljik düşünüyorumdur ama her gün sete geldiğimde beni güldürmesiyle ilgili güzel anılarım var." dedi.

    Chris Evans kısa süre önce Netflix'in orijinal yapımı The Red Sea Diving Resort'unda karşımıza çıktı. Yakışıklı oyuncuyu yeni dizisi Defending Jacob'ın yanı sıra merakla beklenen filmler Knives Out ve Jekyll'da da başrollerde göreceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top