Hesabım
    "Aslan Kral"a Deep Fake Düzeltmesi!

    "Aslan Kral" deep fake efekti ile orijinal haline benzetildi.

    Disney'in yeni gişe bombası Aslan Kral da deep fake efektinden kaçamadı. Disney yeniden uyarlamaları arasında yüksek başarı izleyenlerden biri olan "Aslan Kral", öncül animasyonun hayranlarının kimi beklentilerini karşılayamamıştı. Karakterlerin aşırı gerçekçiliği, animasyondakine eşit bir sevimlilik yaratamamış ve kimi izleyicileri tatmin edememişti. 

    Filmin birçok izleyicisi, rutin olarak şarkı söyleyen ve dans eden hayvanları içeren bir filmde gerçekçiliğe odaklanmaktan memnun değildi. Genel fikir birliği, yeni versiyonun Disney klasiğinin duygu ve sıcaklığından yoksun olması olmuştu. Sanatçılar Nikolay Mochkin ve Jonty Pressinger da ortaklığa soyundu ve 2019 yapımı yeniden uyarlamanın fragmanına deep fake efekti uyguladılar. Orijinal animasyondan görüntüleri yeni uyarlamada kullanan sanatçılar, filmin gerçekliğinden şikayetçi olan seyircilerin yüzünü güldürmüş oldu.   

    İşte o video;

    Yeni "Aslan Kral"ın yönetmenliğini “Iron Man”, “Iron Man 2” ve “Kovboylar ve Uzaylılar” filmlerine imza atan, Marvel evreninin Happy Hogan'ını canlandırmanın yanı sıra Netflix'teki yemek programı Chef'te karşımıza çıkan Emmy adayı yönetmen Jon Favreau üstlenirken, filmin senaryosunda ise Sıkıysa YakalaTerminalRush Hour 2Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı gibi filmlerin başarılı senaristi Jeff Nathanson'ın imzası var. 

    Yeni uyarlamanın bol yıldızlı seslendirme kadrosunda genç Simba'nın cesur babası Mufasa olarak James Earl Jones, Simba olarak Altın Küre ödüllü Donald Glover, Disney'in ikonik kötüsü Scar olarak Oscar adayı Chiwetel Ejiofor, sırtlan Kamari olarak Keegan-Michael Key, yaban domuzu Pumbaa olarak Seth Rogen, mirket Timon olarak Billy Eichner ve Simba'nın aşık olduğu aslan Nala olarak pop müziğin kraliçesi Beyonce yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top