Hesabım
    "O Bölüm 2"den Ürkütücü Bir Tanıtım Daha!

    "O Bölüm 2"den yeni bir tanıtım filmi yayınlandı.

    Merakla beklenen O Bölüm 2'den yeni bir tanıtım videosu sinema severlerin beğenisine sunuldu. Şeytani palyaço Pennywise'ın başrolüne yerleştiği tanıtım videosunda geçmişle gelecek iç içe geçiyor. Karakterlerimizin 17 yıl sonraki hallerini göreceğimiz "O Bölüm 2" filminin yönetmen koltuğunda bir kez daha, Mama ile adını duyuran başarılı yönetmen Andy Muschietti oturuyor. Film, unutulmaz korku yazarı Stephen King'in romanına dayanıyor.

    Çekimlerinde 4.500 galon sahte kanın kullanıldığı korku filminin konusu; Pennywise'ın geri dönüşü sebebiyle, çocukken söz verdikleri gibi kasabaya geri dönen yetişkinler bir kez daha şeytani palyaço ile karşı karşıya gelecek. Ancak yıllar sonra bir araya gelen ekibin birbirlerini yeniden tanımaları da zor bir aşama olacak. Artık evli bir adam olan Bill ve sevgilisinden şiddet gören Beverly başta olmak üzere, tanıştıklarından bambaşka hayatlar yaşayan eski arkadaşlar, bir kez daha el ele vermek zorunda kalacak...

    Merakla beklenen devam filminin başrollerinde de iddialı isimler var. En son olarak X-Men: Dark Phoenix'te karşımıza çıkan, Zero Dark Thirty ve Duyguların Rengi filmlerindeki performansıyla 2 kere Oscar adaylığı kazanan ve ilk filmdeki Beverly karakterine hayat verecek olan Jessica Chastain; X-Men filmlerinin Professor Charles Xavier'ı olarak tanınan ve ilk filmdeki Bill karakterine hayat verecek olan BAFTA ödüllü yakışıklı oyuncu James McAvoy; çocukların kaybolmasına neden olan Pennywise yaratığını canlandıran Bill Skarsgard; Saturday Night Live ve komedi filmlerinde canlandırdığı birçok rolle bilinen ve Richie rolünde izleyeceğimiz Bill Hader; Adrian isimli bir karaktere hayat verecek olan başarılı Fransız oyuncu ve yönetmen Xavier Dolan; bağımsız korku filmlerinden tanıdığımız ve Eddie olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan James Ransone ve Ben olarak izleyeceğimiz Jay Ryan gibi isimler yer alıyor.

    Merakla beklenen korku devam halkası "O Bölüm 2" filmi ülkemizdeki izleyicileriyle 6 Eylül 2019'da sinemalarda buluşmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top