Hesabım
    Zack Snyder İmzalı "Army Of The Dead"den Yeni Set Karesi!

    Zack Snyder İmzalı "Army Of The Dead" filminden yeni bir set karesi geldi.

    Zack Snyder'ın yeni film projesi "Army of The Dead"den yeni bir set karesi yayınlandı. “300 Spartalı”, “Watchmen” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Justice League: Adalet Birliği” ile karşımıza çıkan başarılı yönetmen Zack Snyder’ın yeni filminin kamera arkasından gelen karede, yanmış bir arabanın içindeki iskeletleri görüyoruz. Gelen kare ne yazık ki filme dair herhangi bir ipucu taşımıyor.

    Galaksinin Koruyucuları”, “Spectre” ve “Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı” gibi filmlerle tanınan Dave Bautista’nın başrolünde yer aldığı zombi temalı korku ve gerilim filminin senaryosu “Anestezi” ve “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” filmlerinin senaristi Joby Harold tarafından kaleme alınıyor. "Army of The Dead"in oyuncu kadrosunda Bautista ve Sweetbitter” dizisinden Ella Purnell'in yanı sıra Garret DillahuntChris D'EliaAna de la RegueraTheo Rossi ve Hiroyuki Sanada gibi birçok isim yer alıyor.

    Filmin konusu henüz tam olarak açıklanmasa da bilindiği kadarıyla "Army of The Dead", Las Vegas'ta gerçekleşen zombi istilasını hikayesinin odağına alacak. Bir grup paralı asker de gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmek üzere karantina bölgesi olan Las Vegas'a gidecektir. Büyük bir cesaretle bu işe kalkışan askerler zombileri atlatıp soygunlarını gerçekleştirebilecekler midir?...

    70 milyon ile 90 milyon dolar arasında bir bütçeye sahip olan, korku türündeki "Army of The Dead" filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor. Film Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak. Netflix, ilk olarak 2007 yılında gün yüzüne çıkan projeyi yılın başında Warner Bros.’tan devralmıştı. 

    Netflix, ilk olarak 2007 yılında gün yüzüne çıkan projeyi yılın başında Warner Bros.’tan devraldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top