Hesabım
    Bruce Willis’li “10 Minutes Gone”dan Yeni Poster

    Bruce Willis başrollü "10 Minutes Gone" filminden poster geldi.

    Başarılı oyuncu Bruce Willis’in başrolünü üstlendiği “10 Minutes Gone” filminden bir poster yayınlandı. İşaretler, 5. Element, Zor ÖlümAltıncı His ve Pulp Fiction gibi pek çok Hollywood yapımında karşımıza çıkan başarılı oyuncu Bruce Willis'i bir kez daha aksiyonun ortasına sürükleyen filmden gelen posterde de ünlü oyuncuyla birlikte rol arkadaşı Michael Chiklis'i görüyoruz.

    Aksiyon gerilim türündeki filmin kadrosu da bir hayli zengin. İlerleyen yaşına rağmen aksiyon filmlerinin aranan yüzlerinden biri haline gelen başarılı oyuncu Bruce Willis'e ek olarak The Shield” dizisiyle tanıdığımız ve son olarak “Gotham” dizisinde boy gösteren Altın Küre ve Emmy ödüllü Michael Chiklis ve History kanalında yayınlanan “Six” dizisinin yıldızı Kyle Schmid gibi isimlerin boy göstereceği filmin oyuncuları arasında aynı zamanda Meadow WilliamsSwen TemmelSergio RizzutoTyler Jon Olson ve Lydia Hull da yer alıyor. Filmin senaryosuna ise Jeff Jingle ve Kelvin Mao ikilisi imza atıyor.

    Prens”, “Vice” ve “Çatışma” filmlerinde başrol Willis ile birlikte çalışan Brian A. Miller’ın yönetmen koltuğuna geçtiği film 10 Minutes Gone”, bir banka soygunu sırasında kaza kurşunu yüzünden hafızasının 10 dakikasını kaybeden bir adama odaklanıyor. Filmin konusu; Rex oldukça zor bir durumdadır. İncelikle planlanan banka soygunu girişimi tam bir kaosa dönüşmüştür. Kaza kurşunu yüzünden olayların nasıl bu hale geldiğini belirleyen 10 dakikalık kısım tamamen hafızasından silinmiştir. Rex ona kimin ihanet ettiğini bir türlü hatırlayamamaktadır. İşi baltalayan ve tüm parayı alıp kaçan kişiyi bulmak için Rex'in hafızasında kalan parçaları bir araya getirmesi gerekir. Ancak Rex'in başındaki tek sorun bu değildir. Tüm bunlarla uğraşırken bir de peşinde parayı geri almak isteyen bir mafya babası vardır. Rex bir yandan hafızasını tamir etmenin bir yolunu bulmalı, bir yandan da şiddete başvurmaktan çekinmeyecek olan mafya babasından canını kurtarmanın yollarını aramalıdır...

    Filmin vizyon tarihine dair henüz bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top