Hesabım
    Alexandre Aja'dan İnteraktif Perili Ev Filmi Geliyor!

    Kendi maceranı seç!

    Korkunun yetenekli isimleri, interaktif bir perili ev projesinde buluşuyor. Bu yaza Ölümcül Sular ile damgasını vuran Alexandre Aja, Steven Spielberg’ün Amblin'i ile birlikte, "kendi maceranı kendin seç" tarzında bir korku filmi hazırlığında. Collider'in haberine göre; Haunting of Hill House'un yazarı Jeff Howard, Nick Simon ve Alexander Aja, Hill House'un yaratıcı yönetmeni Mike Flanagan'ın bir hikayesine dayanan film için kolları sıvadı.

    Konusu hakkında henüz bir bilgi bulunmayan interaktif perili ev projesinin arkasındaki güçlü isimler beklentiyi yükseltse de, bu uygulamanın nasıl hayata geçeceği merak konusu. Cep telefonlarıyla filme yöne vermeye çalışan bir sinema salonu dolu insan, perili ev konseptinden daha fazla endişe verici olabilir. Ancak Netflix gibi bir platformda, yakın zamanda izlediğimiz Black Mirror Bandersnatch tarzı bir proje ile karşılaşırsak, daha kabul edilebilir gibi.

    Aslında bu sistem ilk olarak 1992 yılında, Loews Sineması'nda, koltukların yanına monte edilen birer joystick ile kısa bir film olan I'm Your Man ile denenmiş ve başarısızlıkla sonuçlanmış. Kimbilir aradan geçen bu zaman diliminde ve gelişen teknoloji ile böyle bir sistemin günümüzde daha çok şansı olabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top