Hesabım
    "Sevdiğim Tüm Erkeklere 2"nin Vizyon Tarihi Açıklandı

    Sevilen gençlik romantizmi "Sevdiğim Tüm Erkeklere"nin devam filmi ne zaman seyircilerle buluşacak?

    To All The Boys I Loved Before'un devam filmi için resmi tarih açıklandı. Netflix'in sevilen romantik komedi filmlerinden olan yapımın devam halkası, 12 Şubat 2020 tarihinde Netflix üzerinden seyircilerinin karşısına çıkacak. Müjdeli haber, filmlerin uyarlandığı roman serisinin yazarı Jenny Han'dan geldi. Ünlü yazar, sosyal medya hesabında paylaştığı bir video ile "To All the Boys: P.S. I Still Love You" isimli devam filmine dair haberi duyurdu. Söz konusu videoda filmin güzel başrolü Lana Condor ile birlikte filmin yıldızları yer alıyor.

    Seri, Jenny Han tarafından yazılmış bir roman üçlemesine dayanıyor ve ilk film kabaca ilk kitabın tamamı ile ikinci kitabın yarısını kapsıyordu. Güçlü bir tahminle, devam filminin ilk filmin kaldığı yerden devam edeceğini söyleyebiliriz. Serinin 3. filmi ise "To All the Boys: Always and Forever, Lara Jean" adını taşıyacak. 3. devam filmi için prodüksiyon yeni başladı. 3. devam filminin vizyon tarihine dair ise henüz bir detay yok.

    İlk filmin yönetmenliğini üstlenen başarılı isim Susan Johnson, devam filmi için yönetmen koltuğunu The Haunting of Hill House ve "All The Boys I Loved Before"un görüntü yönetmenliğine imza atan Michael Fimognari'ye devrediyor. Filmin senaryosunu, ilk filmde olduğu gibi Jenny Han'in kitabından uyarlayarak Sofia Alvarez kaleme alıyor. Devam filminin oyuncu kadrosunda Lana Condor ve Noah Centineo'nun yanı sıra Janel ParrishJohn CorbettAnna Cathcart gibi isimler yer alıyor. Ancak bir diğer başrol oyuncusu olan Israel Broussard'ın ikinci film için geri dönüp dönmeyeceği bilinenler arasında yer almıyor.

    Serinin 2. romanının konusu şöyleydi; Lara Jean, Peter'a gerçekten aşık olmayı beklemiyordu. O ve Peter sadece rol yapıyorlardı. Ancak aniden her şey rol olmaktan çıktı. Şimdi Lara Jean'in aklı daha önce hiç olmadığı kadar karışık. Geçmişinden başka bir çocuk hayatına döndüğünde, Lara Jean’in de ona olan duyguları geri dönüyor. Bir kız aynı anda iki çocuğa aşık olabilir mi? Aşk asla kolay değildir, ama belki de bu onu inanılmaz kılan şeyin bir parçasıdır.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top