Hesabım
    Romantik-Komedi "Sır Tutabilir Misin?"den Yeni Fragman

    Romantik komedi türündeki "Sır Tutabilir Misin?" filminden yeni bir fragman yayınlandı.

    Sır Tutabilir Misin? filminden yeni bir fragman yayınlandı. Vertical Entertainment'ın yapımını üstlendiği romantik komedi filmi, klasik olduğu üzere trajkomik şartlarda tanışan iki insanın tesadüfler ile ilerleyerek romantizme dönüşen hikayesini temel alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise şu ana dek televizyon dizilerinde yönetmenlik ve yapımcılık yapmış olan Elise Duran oturuyor. "Sır Tutabilir Misin?" filmi Duran'ın ilk beyaz perde denemesi olacak.

    Romantik komedi filminin konusu; Genç bir kadın olan Emma’nın uçak korkusu vardır ve bir iş seyahatinden döndüğü sırada büyük bir paniğe kapılır. Uçakta yaşanan hafif sarsıntılar sonucu uçağın düşmek üzere olduğunu düşünen Emma, ölmeden önce kendisine sakladığı sırları paylaşmak ister. Son anlarını yaşadığını düşünen Emma, yanında bulunan adamın bir yabancı olduğunu düşünerek ona en özel sırlarını anlatır. Ancak tüm sırlarını anlattığı adam aslında ona pek de yabancı değildir. Genç kadın işe gittiğinde tüm sırlarını döktüğü adamı karşısında görünce oldukça şaşırır. Hayatına dair birçok şey bilen adamın şirketinin genç CEO’su Jack olduğunu öğrenen Emma için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...

    Başrollerini, Sahil GüvenlikWe Have Always Lived in the Castle ve True Detective gibi yapımlarda karşımıza çıkan güzel oyuncu Alexandra Daddario ve yakışıklı oyuncu Tyler Hoechlin'in üstlendiği romantik komedi filminin oyuncu kadrosunda ayrıca; Sunita Mani, Kimiko GlennLaverne Cox ve Kate Easton gibi isimler yer alıyor. Sophie Kinsella'nın aynı isimli çok satan romanından beyaz perdeye uyarlanan yapımın senaryosunda ise Peter Hutchings'in imzası bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top