Hesabım
    Martin Freeman "Black Panther 2"ya Geri Dönecek!

    Martin Freeman "Black Panther 2" için kamera karşısına geçecek.

    Martin Freeman merakla beklenen Black Panther 2 filminin kadrosunda olacağını açıkladı. Marvel Sinematik Evreni'nde ilk olarak Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı filminde CIA ajanı Everett K.Ross olarak seyircilerin karşısına çıkan İngiliz oyuncu, ardından solo Black Panther filminde de önemli rol üstlenmişti. İlk kez bir süper kahraman filminin "En İyi Film" dalında Oscar adaylığı kazanmasını sağlayan "Black Panther"in devam halkası için de haliyle heyecan çok büyük. İngiliz oyuncu Freeman, filmin kadrosunda yer alacağını geçtiğimiz günlerde doğruladı.

    Marvel Sinematik Evreni'ne dönüşü hakkında Collider'a konuşan İngiliz oyuncu; "Bildiğim kadarıyla geri döneceğim. Bildiğim kadarıyla yeni 'Black Panther' filminde yer alacağım. Bildiğim böyle. Ancak bunun ne zaman olacağını bilmiyorum." diye belirtti.

    Comic-Con'daki Marvel panelinde merakla beklenen devam filmi "Black Panther 2"nun Marvel'ın 4. Evresinde yer aldığını öğrenmiştik. Ancak filmin prodüksiyon başlangıcına ya da vizyon tarihine dair bir detay verilmemişti.

    Marvel'ın 3. evre süper kahramanlarından olan Black Panther, solo serisinin ilk filmiyle gişe rekorları kırmıştı. Amerikan sinemalarının gelmiş geçmiş en çok gişe yapan 4. filmi konumuna gelen ilk film Black Panther, dünya çapında da en çok kazanan 11. film olmuştu. Marvel evreninin en çok gişe yapan filmi konumunda da olan "Black Panther", dünya çapında toplam 1,3 milyar dolar gişe elde etmişti. Hal böyle olunca, filmin devam halkasında da yönetmen koltuğunu üstlenecek olan Ryan Coogler'ın omuzlarındaki yük bir hayli ağır. IndieWire'a açıklamalarda bulunan yönetmen, üzerindeki baskıdan bahsetti. "Sanırım baskı her zaman orada olacak. Üç uzun metrajlı film yapma şansım oldu, her birinin kendine özgü bir baskı türü vardı." diyen yönetmen, "Bu süreç her seferinde başa çıkılamaz hissettiriyor." diye belirtmişti.

    Devam halkasında ünlü süper kahramana bir kez daha Chadwick Boseman hayat verecek. Rol ile ünlenen oyuncuyu şu ana dek Marvel Sinematik Evreni'nin "Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı", "Black Panther", Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame filmlerinde görmüştük.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top