Hesabım
    Avengers: Endgame'de Neden Black Widow'a Veda Edemedik?

    Avengers: Endgame'deki Black Widow sahneleriyle ilgili açıklama geldi.

    Gelmiş geçmiş en çok gişe hasılatı elde eden film ünvanına sahip olan Avengers: Endgame ile ilgili tartışmalar henüz bitmedi. Film, vizyondan kaldırılmış ve Blu-Ray olarak satışa sunulmuş olsa da akıllardaki soru işaretleri devamlılıklarını sürdürüyor. Filmde ilgili tekrar gündeme gelen konu ise Scarlett Johansson'ın canlandırdığı Black Widow karakteriyle ilgili oldu. Sorulara, yönetmen Joe Russo cevap verdi.

    Bilindiği üzere Avengers: Endgame'de iki önemli kahramanı kaybettik. Bu kahramanlardan biri, kendi üçlemesine sahip olan ve Marvel'ın en çok para kazanan oyuncusu Robert Downey Jr. tarafından canlandırılan Iron Man olurken, diğeri Captain America'nın yanında birçok kez savaşan eski KGB ajanı Black Widow olmuştu. Tony Stark, Thanos'un eldivenini kullanarak milyonlarca insanı hayata geri döndürmüş ve kendini feda etmişti. Natasha Romanoff da aynı şekilde sonsuzluk taşlarından birini elde edebilmek için Hawkeye'ın yerine kendini feda etmişti. Ancak sorun olarak görülen kısım bunlar değildi. Avengers: Endgame'de Tony'nin ölümünün ardından ona büyük bir cenaze töreni hazırlanmış ve herkes ona veda etmişti. Natasha için ise hiçbir şey yapılmadı. Bunun nedeni, aylardır tartışma konusu olarak gündeme geliyordu. Bu kez bu konu hakkında yorum yapan isim, Yönetmen Russo Kardeşler'den Joe Russo oldu. Russo, şu sözleri sarf etti: "İnsanlar Natasha'nın neden Tony ile aynı ölümünden sonraki veda süresine sahip olmadığını sordu. Tony için başka bir film yapılmayacak. Ama Natasha'nın filmi geliyor. Marvel Evreni'nin artık doğrusal olarak ilerlemediği belli olan bir şey. Ama Natasha yeni filmle hala bolca zamana sahip."

    Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresi Avengers: Endgame ile sona ererken, yeni evrede birçok film yer alacak. Robert Downey Jr. ve Chris Evans tamamen Marvel'dan emekli olurken, diğer kahramanlar yollarına Marvel ile devam edecek gibi görünüyor. Gelecek Marvel filmleri arasında geçmişe dönük bir film olması beklenen Black Widow'un yanı sıra, Natalie Portman başrollü Thor: Love and ThunderShang-Chi, Guardians of The Galaxy 3, Blade ve The Eternals filmi bulunuyor. Diziler arasında ise Loki, Hawkeye, The Falcon and The Winter SoldierWandaVision ve What/If bulunuyor.

    Black Widow, ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Mayıs 2020 tarihinde buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top