Hesabım
    "Resident Evil" Yeniden Çekimi İçin Harekete Geçildi!

    Resident Evil'ın yeniden geliştirildiği duyuruldu.

    Milla Jovovich'in başrolünde yer aldığı Residen Evil serisinin yeniden çekileceği açıklandı. Altı filmden oluşan, gişede başarılı olan ancak eleştirmenler tarafından başarısız bulunan Resident Evil serisi bir kez daha reboot filmiyle ve yeni yönetmeniyle beyaz perdede yer alacak. Yönetmen Johannes Roberts, filmin hayata geçirilmesi için hızlanıldığını ifade etti.

    Son olarak 2017 yılında Resident Evil: The Final Chapter filmiyle karşımıza çıkan Resident Evil serisi baştan çekiliyor. Film serisi, ilk kez 1996 yılında piyasaya sunulan oyun serisinden uyarlanmıştı. Resident Evil oyunları ise restore edilen Resident Evil 2 oyunu ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Resident Evil Reboot filminin yönetmenliğini 47 Meters Down, 47 Meters Down: Uncaged, Storage 24, Darkhunters, Forest of the Damned gibi yapımların yönetmen koltuğunda bulunan Johannes Roberts üstlenecek. Roberts, Resident Evil'ın yeniden çekim filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Aktif bir şekilde geliştirme aşamasındayız. Onlara bir destek attım ve gerçekten çok sevdiler. Konuştuğumuz gibi hızlıca ilerliyoruz gerçekten. Her daim bu konu için ofisteyim. Film çok korkunç olacak. Video oyunlarının köklerine dönüyoruz. Şimdilik bundan fazlasını söyleme iznim yok. Ama çok eğlenceli olacak."

    Henüz yeni filmin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağına dair bir ipucu bulunmuyor. Ancak Chris karakterinin filmde yer alabileceği söylentileri bulunuyor. Diğer bilgileri önümüzdeki aylarda elde edebileceğiz gibi görünüyor. Bilindiği üzere Resident Evil film serisi 2002 yılında izleyicileriyle buluşmaya başlamıştı. Film serisi, Alice karakteri üzerinden ilerliyordu. İlk filmin konusu ise şöyleydi. Raccoon şehrinin dışında Umbrella Corporation isimli bir şirket tarafından yönetilen, Hive isimli bir genetik araştırma merkezi bulunmaktadır. Araştırmalar esnasında uygulanan deneylerden birinde üretilen T-virus isimli virüsü ele geçiren bir hırsız bu virüsü Hive binasının içerisine salar. Virüs The Red Quinn isimli yapay zekayı ele geçirir ve sonrasında merkezdeki herkese bulaştırmaya başlar. Tüm personel zombiye dönüşür ve bu zombiler Red Quinn tarafından yönetilir. Red Quinn'i durdurmak için merkeze gelen bir ekip bu yapay zeka makineyle savaşırken zombilerle de baş etmeye çalışacaktır.

    Video oyunlarında ise Umbrella isimli bir şirketin yarattığı ve dünyayı tamamen değiştiren biyolojik virüs konu ediniliyordu. Raccoon City isimli kurgu bir şehirde geçen oyunlarda başkahramanlar polis departmanı çalışanları oluyordu. Geçtiğimiz yıllarda piyasaya sunulan Resident Evil: Biohazard oyun dünyasında oldukça büyük ses getirmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top