Hesabım
    Jason Momoa'ya Göre "Justice League" Snyder Versiyonu Çılgınca!

    Jason Momoa, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme oturdu.

    Justice League hakkındaki tartışmalar gündemdeki yerini korurken, Jason Momoa yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla konuya açıklık getirdi. Momoa, yönetmen Zack Snyder ile birlikte çektiği video ile birlikte Justice League'in bir Snyder versiyonunun olduğunu onayladı.

    DC Sinematik Evreni'nin filmlerinden biri olan Justice League, Aquaman, Wonder Woman, Batman, Superman ve Cyborg'u biraraya getiriyordu. Ancak 2017 yılında izleyicileriyle buluşan film ile ilgili bazı olumsuz durumlar yaşanmıştı. Öncelikle yönetmen Zack Snyder'ın kızının intihar etmesi üzerine Snyder prodüksiyon sırasında projeden ayrılmak zorunda kalmıştı. Bunun ardından Warner Bros acil bir kararla yönetmen koltuğuna Josh Whedon'ı geçirmiş ve filmin tonunun tamamen değişmesine neden olmuştu. Ortaya çıkan sonuca göre filmin bir yarısı farklı, diğer yarısı farklı gibi görünüyordu. Whedon filme mizah katmış ve karanlık tonunu yok etmişti. Ancak söylenenlere göre Justice League'in bir Snyder versiyonu bulunuyor. Snyder orijinal filminden görüntüleri zaman zaman sosyal medya üzerinden paylaşıyordu. DC hayranları, Warner Bros'un bu versiyonu yayınlaması için baskı yapmayı sürdürüyordu. Şimdi ise Aquaman kahramanıyla karşımıza çıkan Jason Momoa'dan bu versiyon hakkında onay geldi.

    Başarılı oyuncu Jason Momoa, Instagram üzerinden yayınladığı videoda Snyder ile birlikte yer alıyor. Videonun açıklamasında ise oyuncu şu sözlere yer verdi: "Dürüst olalım eğer Snyder olmasaydı Aquaman olmazdı, seni seviyorum Zachary Snyder. Snyder versiyonunu bana gösterdiğin için minnet duyuyorum. İşte minnettarlığımın bir göstergesi. Keşke daha iyi bir aktör olsaydım, ama yalan söyleyemem. Snyder versiyonu çılgınca..." 

    Justice League gişede başarılı olarak kabul edilse de eleştirmenler ve hayranlar tarafından bir hayal kırıklığı olarak nitelendirilmişti. Hayranlar, Whedon'ın tekniklerinin Avengers üzerinde işe yarayabileceğini, ancak DC filmlerini mahvettiğini ifade etmişti. Bu nedenle hala Warner Bros'un Snyder versiyonunun yayınlaması beklenilenler arasında bulunuyor. DC'nin gelecek filmleri arasında ise Birds of Prey, The Batman, The Suicide SquadWonder Woman 1984 gibi filmler yer alıyor. Ancak Justice League 2'nun ve The Flash'in geleceği tartışmalı gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top