Hesabım
    Kristen Stewart Başrollü "Underwater"dan Fragman Geldi!

    Underwater'ın ilk fragmanı yayınlandı.

    Charlie's Angels'ın yıldız oyuncusu Kristen Stewart'ın yer aldığı gerilim filmi "Underwater"dan fragman yayınlandı. William Eubank yönetmenliğindeki filmin fragmanında denizaltı ekibiyle birlikte mahsur kalıyor ve büyük bir yaşam mücadelesi veriyoruz.

    Gerilim ve aksiyon filmi "Underwater"ın konusu ise şöyle: Bir denizaltı ekibi, suyun altındaki laboratuvarlarında çalışmaktadır. Ancak denizaltında çalışmalarına  devam ederken dünya üzerinde büyük bir deprem olur. Bu depremin sonucunda ise binlerce km denizin altında bulunan ekip yaşam mücadelesi vermek zorunda kalacak, karşılarına ummadıkları zorluklar çıkacaktır. Kristen Stewart'ın Twilight'ın ardından kariyerine yön verme çabalarına bir kez daha Underwater filmiyle tanık oluyoruz. Oyuncu, saçlarını kazıtıp ve sarıya boyattığı imajıyla bambaşka bir karaktere bürünüyor. Oyuncu daha önce de Certain Women, Cafe Society, A Ghost Story, American Ultra, Lizze gibi birçok filmde rol alarak kendini kanıtlamıştı. Ayrıca Stewart'ın Jean Seberg'i canlandıracağı Seberg filmi ve biyografi türündeki Jeremiah Terminator LeRoy da vizyona girmeyi bekliyor.

    Merakla beklenen Underwater'da Stewart'a eşlik eden oyuncular arasında La Haine, Black Swan, Mesrine, Child 44, Mon Roi, Juste La Fin Du Monde gibi yapımlarım usta oyuncusu Vincent Cassel; Deadpool, Cloverfield, Silicon Valley gibi yapımlardan tanıdığımız T.J. Miller; Short Term 12, Hush, 10 Cloverfield Lane, American Woman, The Miseducation of Cameron Post gibi yapımlarla tanınan başarılı oyuncu John Gallagher Jr.; Game of Thrones ve Iron Fist'in yıldız oyuncusu Jessica HenwickMamoudou Athie ve Gunner Wright yer alıyor. Underwater'ın yönetmenliğini Love ve The Signal'dan hatırladığımız William Eubank üstleniyor. Senaryoda ise Brian Duffield ve Adam Cozad'ın imzası bulunuyor.

    Underwater filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 10 Ocak 2020 tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top