Hesabım
    "Fast & Furious 9" Kadrosuna Michael Rooker Katıldı!

    Marvel'dan Fast & Furious'a transfer!

    Guardians of The Galaxy filmlerinin yıldız oyuncusu Michael Rooker'ın, sevilen aksiyon serisinin yeni filmi Fast & Furious 9'ın kadrosuna katıldığı resmi olarak duyuruldu. Kadro tamamlandıktan sonra oyuncular arasına eklenen Rooker'ın rolü hakkında da küçük bir detay verildi.

    Çekimlerine geçtiğimiz haftalarda başlanan Fast & Furious'ın oyuncu kadrosuna yeni bir isim eklendi. Bu isim ise Guardians of The Galaxy serisinde Yondu olarak tanıdığımız, ayrıca Henry: Portrait of A Serial Killer, Slither, BrightburnThe Walking Dead gibi yapımlarda karşımıza çıkan başarılı oyuncu Michael Rooker oldu. Bilindiği üzere Rooker'ın adı daha önce de The Suicide Squad ile anılmış, ancak oyuncu ve James Gunn bu haberleri yalanlamıştı. Fast & Furious 9 kadrosuna katıldığı bilgisi ise doğrulandı. Oyuncu, filmde Buddy isimli bir karakteri canlandıracak. Ancak bu karakterin nasıl biri olacağı konusunda bir bilgi henüz paylaşılanlar arasında yer almıyor.

    Fast & Furious serisi bilindiği üzere 2001 yılında başladı. Başrolünde Paul Walker'ın yer aldığı seri, oyuncunun 2013 yılında gerçekleşen ölümünden sonra da devam etti. Walker'ın rol aldığı son film Hızlı ve Öfkeli 7 olmuştu. Bunun ardından ise Hızlı ve Öfkeli 8 ile Hobbs & Shaw spin-off filmi izleyicileriyle buluştu. Dwayne Johnson ve Jason Statham başrollü Hobbs & Shaw, tüm dünyada gişeleri yıkıp geçmeye devam ediyor. Fast & Furious 9'ın kadrosunda yer alacak olan isimler arasında Rooker'ın yanı sıra serinin Dom'u Vin Diesel, Letty Ortiz'i Michelle Rodriguez, Dom'un kardeşi olan Mia'sı Jordana Brewster, Tej Parker'ı Ludacris, Roman Pearce'ı Tyrese Gibson, Sean Boswell'i Lucas Black ve Ramsey'i Nathalie EmmanuelTrainwreck12 RoundsMarineBlockers  gibi yapımlardan tanıdığımız WWE şampiyonu John CenaFinn ColeVinnie Bennett ve Anna Sawai bulunuyor.

    Fast & Furious 9'ın yönetmenliğini ise bir kez daha Justin Lin üstleniyor. Lin, bilindiği üzere Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı, Hızlı ve Öfkeli 4, Hızlı ve Öfkeli 5: Rio SoygunuHızlı ve Öfkeli 6 filmlerinin yönetmen koltuğuna oturmuştu. Merakla beklenen "Fast & Furious 9" filminin ülkemizdeki izleyicileriyle 22 Mayıs 2020 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top