Hesabım
    Chris Pine, Nixon'ın Watergate Skandalı İle Tanınan Avukatını Canlandıracak!

    Chris Pine, bir projeye daha eklendi.

    Başarılı oyuncu Chris Pine, yeni bir projenin başrolüne eklendi. Pine, henüz adı resmi olarak duyurulmayan bir Amazon Stüdyoları imzalı filmde rol alacak. Söylenenlere göre yetenekli oyuncu filmde, eski Amerikan başkanlarından Richard Nixon'ın avukatı John Dean'i canlandıracak.

    Wonder Woman, I Am The Night, Zamanda Kıvrılma, The Finest HoursInto The Woods ve Star Trek serisi gibi yapımların yıldız oyuncusu Chris Pine, yeni bir projeye dahil edildi. Adı henüz belli olmayan filmin hikayesi 1970 ile 1973 yılları arasında geçecek ve o dönemin Amerikan başkanı Richard Nixon'ın avukatına odaklanacak. Bilindiği üzere John Dean, başlarda Nixon'ın avukatı olsa da Watergate skandalında bir tanığa dönüşmüştü. Watergate skandalının üstünün örtülmeye çalıştığı sırada Dean, parlamentoya şahitlik etmek durumunda kalmıştı. Dean'in tanık olması karşılığında ise suçuna verilecek cezada indirime gidilmişti. Dean'in, bu olayın üzerine hukuk lisansı elinden alındı ve FBI onu Watergate'in manipülasyoncu suçlusu olarak tanıdı. Ayrıca John Dean, George Bush ve Donald Trump gibi sağ kanat Cumhuriyetçi Parti isimlerini desteklemesiyle biliniyor.

    Açıklandığı üzere Evan Parter filmin senaryosunu kaleme alacak. Film, Amazon Stüdyoları tarafından geliştirilecek ve izleyicileriyle buluşturulacak. Ancak filmde yer alacak olan diğer oyuncular henüz açıklanmadı. Yalnızca Chris Pine'ın John Dean'e hayat vereceği biliniyor. Bilindiği üzere Chris Pine geçtiğimiz günlerde başka bir projeye daha dahil edilmişti. O film ise John F. Kennedy'nin ölüm haberini tüm dünyaya duyuran ve en çok dikkat çeken isim olan Walter Cronkite'i canlandıracağı Newsflash oldu. Pine, ayrıca Wonder Woman 1984 filmi ile DC'ye ait bir dönem filminde daha rol almış olacak. Wonder Woman 1984'un 5 Haziran 2020'de izleyicileriyle buluşacağı biliniyor. Ancak diğer projelerin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top