Hesabım
    Dan Stevens, "Eurovision"da Rus Yarışmacı Olacak!

    Dan Stevens, komedi filmi Eurovision'ın kadrosuna katıldı.

    X-Men çizgi romanlarından uyarlanan Legion dizisinin yıldız oyuncusu Dan Stevens'ın, Will Ferrell'li komedi filmi Eurovision oyuncu kadrosuna katıldığı resmi olarak duyuruldu. Netflix'teki izleyicileriyle buluşması planlanan ve oyuncu kadrosu gittikçe genişleyen Eurovision'da Stevens, Rus yarışmacı Alexander Lemtov'u canlandıracak.

    Downton Abbey, Legion dizilerinin yanı sıra Apostle, Her Smell, MarshallNight at the Museum: Secret of the TombA Walk Among the Tombstones, Sense & SensibilityThe Guest gibi yapımlarda karşımıza çıkan genç ve yetenekli oyuncu Dan Stevens, Netflix filmi "Eurovision"ın oyuncu kadrosuna eklendi. Komedi türünde olması planlanan film, genellikle Avrupa ülkeleri arasında düzenlenen şarkı yarışmasını tema olarak kullanacak. Bilindiği üzere Eurovision şarkı yarışması ilk kez 1956 yılında İsviçre'de başlatılmıştı. Yarışmada birinci olan ülke, bir sonraki yılın yarışmasına ev sahipliği yapıyordu. Eurovision filminin hangi dönemi konu edineceği bilinmiyor. Ancak açıklandığı üzere Will Ferrell filmde Lars Erickssong'a hayat verecek. Kadroda yer alan diğer oyunculardan Amy McAdams Sigrit Ericksdottir'i, Pierce Brosnan ise Erick Erickssong'u canlandıracak.

    Bilindiği üzere Will Farrel, Rachel MacAdams ve yönetmen David Dobkin daha önce de birlikte çalışmışlardı. Bu film ise komedi filmi Wedding Crashers aracılığıyla olmuştu. Şimdi ise üçlü yeniden bir araya geliyor. Bilindiği üzere yönetmen Wedding Crashers'ın devam filmini çekmek için de hazırlıklarını sürdürüyor. David Dobkin'i daha önce Netflix'in Marvel dizilerinden biri olan Iron Fist'in bazı bölümlerini yönetmesiyle, Into The Badlands dizisiyle, Ryan Gosling ve Jason Bateman başrollü The Change-Up, Jackie Chan ve Owen Wilson başrollü Şangay Şovalyeleri, Robert Downey Jr. başrollü The Judge gibi filmleriyle tanımıştık. Filmin senaryosunu, aynı zamanda başrolde de yer alan ve AnchormanAnchorman 2, Zafer Patenleri, Holmes & Watson gibi yapımların yıldız oyuncusu olan Will Ferrell ile The Spoils of Babylon, Funny or Die Presents, The Ladies Man gibi yapımlarla tanınan Andrew Steele kaleme alıyor.

    Eurovision'ın çekimlerine henüz başlanmadı. Ancak hazırlıklarına devam ediliyor. Netflix üzerinden izleyicileriyle ne zaman buluşacağı ise açıklananlar arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top