Hesabım
    Disney+, Şifre Paylaşımı Yapılmasını İstemiyor!

    Disney+ platformu, yeni yöntemler geliştirmek istiyor.

    Açılışını yapmak için hazırlanan online streaming platformu Disney+'ın yaratmak istediği sistem hakkında yeni bir bilgi yayılmaya başladı. Bilindiği üzere Netflix, Hulu gibi platformlarda tek hesabı birden fazla kullanıcı paylaşabiliyor. Ancak Disney+ bunun önüne geçmek istiyor.

    Ülkemizde hizmete girip girmeyeceğini henüz bilmediğimiz Disney+ hakkında yeni detaylar gün geçtikçe çoğalıyor. Şimdi ise Disney, Charter Communications ile yaptığı anlaşma ile yeni bir işin peşine düşmüş durumda. Disney+'ın hedefi, tek hesabı birden fazla kişinin kullanmasını engellemek. Amerika'nın en büyük kitle iletişim şirketi olarak bilinen Charter ve Disney ortak bir açıklama yaptı. Açıklamada şu sözler yer aldı: "Korsan yayını azaltmak için ortak karara varıldı. İki şirket, yetki olmadan hesaplara giriş yapılması ve şifre paylaşımı ile ilgili ortak kuralları ve teknikleri uygulamak için birlikte çalışacak." Charter Communications, Disney'in sahibi olduğu ABC, FX, National Geographic gibi kanallara hizmet veriyordu. Şimdi ise daha sistemli bir iş üzerinde çalışmış olacaklar.

    Bilindiği üzere birçok online streaming platformunda izleyiciler arasında şifre paylaşımı sağlanıyor. Hulu platformu da buna dahil. Son gelişmelere göre Disney+-Hulu-ESPN online streaming platformlarının üyelikleri tek üyelik üzerinden satın alınabilecek. Bu durumda Hulu ve ESPN'in sistemlerinin de değiştirilmesi gerekecek.

    Disney+, Netflix'ten tüm filmlerini yavaş yavaş çekerken diğer yandan da birçok film ve dizi projesini gündeme getirmişti. Özellikle son zamanlarda dikkat çeken projeleri arasında 90'lı yılların vazgeçilmez komedi filmi Evde Tek Başına yeniden çekimi; Ben Stiller'ın sevilen fantastik filmi "Night At The Museum"; orijinal adı  Diary of a Wimphy Kid olan çocuk kitabı serisi uyarlaması Saftirik Greg'in Günlüğü; Steve Martin başrollü aile komedisi Cheaper By The Dozen bulunuyor. Ayrıca Loki, WandaVisionThe Falcon and The Winter Soldier gibi diziler de ilgi çekiyor. Henüz izleyici karşısına çıkmamış olan platformda 7.500'ün üzerinde dizi bölümü ve 400'ün üzerinde film yer alacak. Disney+'ın aylık ücreti 12,99$ olacak. 

    Disney+ 12 Kasım tarihinde açılışını yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top