Hesabım
    David Bowie Biyografik Filminden İlk Görsel!

    Johnny Flynn'li Stardust'tan ilk görsel paylaşıldı.

    Birkaç yıl önce kaybettiğimiz efsanevi müzisyen David Bowie'nin yaşamını konu edinecek olan "Stardust" filminden ilk görsel yayınlandı. Bilindiği üzere film, Bowie'nin 1970'li yıllarda ilk kez Amerika'ya gelmesini konu edinecek. Başrol oyuncusu Johnny Flynn'in de Bowie'nin henüz bir yıldız olmadan önceki haliyle karşımıza çıkacağını görüyoruz.

    BAFTA ödüllü Beast filmiyle yıldızı parlayan ve Lovesick, GeniusVanity Fair, Brotherhood gibi yapımlarda karşımıza çıkan başarılı oyuncu Johnny Flynn'in başrolünde yer aldığı Stardust filminden ilk görsel paylaşıldı. Görselde David Bowie'nin bir yıldıza dönüşmeden önceki imajına göz atıyoruz. Filmde Açlık Oyunları serisinin yıldız isimlerinden olan ve Neon DemonLovesong gibi filmlerden tanıdığımız Jena Malone, David Bowie'nin karısı Angie rolüyle Johnny Flynn'e eşlik edecek. Stardust filminde, David Bowie'nin kayıt şirketinin yayıncısı olarak ise GlowŞöhrete İlk Adım gibi yapımlardan tanıdığımız Marc Maron'u izleme fırsatı yakalayacağız.

    Stardust, 2016 yılında kaybettiğimiz ve hem imajıyla hem sanatıyla bir efsaneye dönüşen David Bowie'nin Amerika'ya ilk kez ayak bastığı döneme izleyicileri götürecek. Bilindiği üzere Bowie'nin bu yolculuğu Ziggy Dust adını verdiği ikinci kişiliğine ilham olmuştu. Son zamanlarda müzisyen biyografileri popüler olmuş durumda. Bu filmler arasından Freddie Mercury biyografisi Bohemian Rhapsody Oscar'a damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Taron Egerton başrollü Elton John biyografisi Rocketman, Bohemian Rhapsody'den bile daha fazla övgüyü üzerine topladı. Ayrıca Baz Luhrmann'ın Austin Butler başrollü bir Elvis Presley film projesi bulunuyor.

    Stardust'ın yönetmen koltuğuna I Am Slave ve Death of A President filmlerinden tanıdığımız Gabriel Range oturuyor. Senaryoda ise The Last Czars'ın senaristi Christopher Bell'in imzası bulunuyor. Stardust'ın izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor. Ancak ödül sezonunda vizyona girmeme ihtimali bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top