Hesabım
    "Spider-Man: Far From Home" Yeni Aksiyon Sahneleriyle 2. Kez Vizyona Girecek!

    Spider-Man: Far From Home cephesinde yeni gelişmeler var!

    Tom Holland'ın başrolünde yer aldığı Marvel ve Sony ortak yapımı Spider-Man: Far From Home ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sony'nin resmi olarak yaptığı açıklamasına göre film ikinci kez vizyona girecek. Nedeni ise eklemek istedikleri yeni aksiyon sahnesi...

    Temmuz ayının başında izleyicileriyle buluşan Marvel filmi ve ikinci Spider-Man filmi Spider-Man: Far From Home, yeniden vizyona giriyor. Sony, film için bir genişletilmiş versiyon (extended cut) hazırlıyor. Bu versiyonda ise daha önce görmediğimiz yeni aksiyon sahneleri yer alacak. Ancak filmin bu haliyle ülkemizde yeniden vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor. Yalnızca Amerika ve Kanada'nın seçkin sinemalarında gösterime sunulacak olan film, IMAX seçeneğiyle izlenebilecek.

    Spider-Man: Far From Home bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda 1 milyar dolarlık gişe hasılatını aşmış olmasıyla gündeme gelmişti. Şimdilerde ise toplamda 1 milyar 109 milyon dolar gişe hasılatına ulaşmış, böylece Skyfall'u yalnızca 1 milyon dolar ile geçmiş gibi görünüyor. Avengers: Endgame ise bunun iki katından fazla gişe yaparak 2 milyar 795 milyon dolara ulaşmış bulunuyor. Böylece Avatar'ı geçerek gelmiş geçmiş gişede en çok kazanan film olma ünvanını almıştı.

    Spider-Man: Far From Home, Avengers: Endgame'den sonrasını konu ediniyor. Tony Stark'ın ölümünün ardından Peter Parker kendine yeni akıl hocaları edinmeye çalışıyor. Arkadaşlarıyla birlikte çıktığı Avrupa turunda gezerken ise karşısına çıkan yeni düşmanlarla mücadelesini sürdürüyor. Ona eşlik eden isimler arasında Maria Hill, Nick Fury, Misterio, MJ gibi karakterler bulunuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Samuel L. JacksonCobie SmuldersZendayaJacob Batalon, Tony RevoloriJake GyllenhaalJon FavreauMarisa TomeiNuman Acar gibi isimler bulunuyor. 

    Spider-Man: Far From Home'un ikinci vizyon tarihi 29 Ağustos olacak. Ancak ülkemizde tekrardan izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top