Hesabım
    Korku Filmi "Antlers"dan Ürkütücü Teaser!

    Korku filmi "Antlers"dan ürkütücü bir teaser tanıtımı yayınlandı.

    Yeni korku-gerilim filmi Antlers'dan ilk tanıtım videosu seyircilerin beğenisine sunuldu. “Çılgın Kalp”, “Kardeşim İçin” ve “Kara Düzen” filmleriyle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Vahşiler” ile karşımıza çıkan yönetmen Scott Cooper’ın yönetmenliğini üstlendiği korku filminin başrollerinde “The Americans” dizisinin Altın Küre ödüllü güzel yıldızı Keri Russell ve son yıllarda birçok önemli projede yer alan iki Emmy adayı Jesse Plemons boy gösteriyor. 

    Channel Zero'nun yaratıcısı Nick Antosca'nın "The Quiet Boy" (Sessiz Çocuk) isimli kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosuna, yönetmen Cooper'la birlikte Nick Antosca ve Henry Chaisson ikilisi imza atıyor. Filmin oyuncu kadrosunda “Kurtlarla Dans” ile Oscar’a aday gösterilen Graham Greene, geçen yıl “Venom: Zehirli Öfke”de boy gösteren Scott Haze, Oscar adaylığı bulunan Amy Madigan ve Hollywood'un yeni keşiflerinden olan çocuk yıldız Jeremy T. Thomas gibi isimler yer alıyor. Filmin yapımcılığını ise Hellboy serisi, Suyun SesiKızıl Tepe gibi yapımların Oscar ödüllü yönetmen Guillermo del Toro üstleniyor. Filmin müziklerinde ise 2006 yapımı “Pan’ın Labirenti”nin Oscar adayı bestecisi Javier Navarrete'in imzası olacak.

    Yönetmen Cooper projeyle ilgili olarak; "Guillermo bana, beni asla bir korku filmi yönetmeni olarak görmediğini açıkça söyledi, ancak filmlerimde çok fazla korkunç an var, bu yüzden bu türe girmeye çalışmayan biriyle daha fazla ilgilendğini söyledi. Sanırım bir anlamda William Friedkin'e benziyorum, The Exorcist'e başlamadan önce korku türüne hiç yönelmemesi gibi… Guillermo fantastik, çok destekleyici ve çılgınca yaratıcı, bu yüzden gerçekten harika bir işbirliği oldu." dedi.

    “Antlers”, gizemli ve içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmene odaklanıyor. İkili yakınlaştıkça öğretmen, öğrencisinin babasının ve kardeşinin ölümcül sonuçları olabilecek bir sır sakladığını keşfeder. Çocuğu korumasına alan öğretmen, hayal gücünün de ötesinde korkulara karşı hayatta kalmak için mücadele etmeye başlar...

    Film, 2020 tarihinde seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top