Hesabım
    Meryl Streep ve Steven Soderbergh "Let Them All Talk"da Buluşuyor!

    Steven Soderbergh'ün yeni filmi "Let Them All Talk"da Meryl Streep rol alacak.

    Başarılı yönetmen Steven Soderberg'ün yeni filminde usta oyuncu Meryl Streep yer alacak. HBO Max'in haklarını satın aldığı komedi-dram türü filmde Streep, başarılı bir kadın yazarın hikayesini takip edecek. 21 Oscar adaylığı ile Oscar rekoru kıran, 3 Oscar ödülü sahibi sta oyuncu daha önce Soderberg'ün 2019 yapımı The Laundromat filminde de boy göstermişti.

    "Let Them All Talk" filmi, bazı eski dostlarla eğlenmek ve eski yaraları iyileştirmek için seyahat eden ünlü bir yazarın hikayesini anlatıyor. Yazarın yeğeni de bu yolculuğa katılıyor ve kısa sürede kendini teyzesinin genç yazar menajeriyle yakınlaşırken buluyor.

    Filmin zengin kadrosunda usta oyuncu Meryl Streep'in yanı sıra; Sex and the City'den hatırlayacağımız, Oscar adaylığı bulunan emektar oyuncu Candice Bergen, 2 Oscar ödülü sahibi Dianne Wiest, Yaşamın KıyısındaUğur Böceği ve Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri gibi Oscar gözdesi filmlerde karşımıza çıkan, Oscar adaylığı sahibi oyuncu Lucas Hedges ve HumansCaptain Marvel gibi yapımlarda karşımıza çıkan, şimdilerde ise Marvel'ın merakla beklenen yeni bombası olan Eternals filmi için adı geçen güzel yıldız Gemma Chan yer alıyor. Çekimleri şu sıralar New York'ta devam etmekte olan filmin senaryosunda ise Deborah Eisenberg'ün imzası bulunuyor.

    Yapımcılığını Gregory Jacobs'ın üstlendiği filmin çekimleri New York'un ardından Birleşik Krallık'taki Kraliçe Mary 2 gemisinde devam edecek. HBO Max'ın orijinal içerik başkanı Sarah Aubrey; "Bu tam olarak 'evet, kesinlikle dahil olmak istiyorum.' diyeceğiniz tarzda bir proje. Steven Soderbergh ve Meryl Streep liderliğindeki bu yıldız kadro ile çalışmak heyecan verici ve HBO Max'taki özelliklerin standardını belirliyor." diye konuştu.

    WarnerMedia’nın en yeni VOD akış servisi olan HBO Max, 2020 baharında seyircilerinin hizmetine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top