Hesabım
    "Star Wars"un Kullanılmayan Kylo Ren Tasarımları Uykularınızı Kaçıracak

    Star Wars serisinin kötü adamı Kylo Ren için yapılan ilk tasarımlar kabuslardan çıkmış gibi!

    Kylo Ren'in kullanılmayan Star Wars tasarımları kabuslarınıza girecek türden! Adam Driver'ın canlandırdığı Kylo Ren, tipik bir Star Wars kötü adamı gibi görünmeyebilir, ancak genç Ben Solo'dan karanlık tarafın eziyet çeken bir taraftarına dönüşme yolculuğu zengin ve altyapısı sağlam bir geçiş sunuyor. Hiç şüphe yok ki, Kylo'nun kostümü, First Order oluşumunun en yüksek rütbeli liderlerinden biri olarak korkutucu zorlu kılarken, maskesiz kaldığındaki Kylo'nun kırılganlığı da karakterin insanlaştırılmasına yardımcı oluyor. Ve yüzleşelim, hepimiz karmaşık kötü adamları seviyoruz.

    Ancak Christian Alzmann'ın, yeni Star Wars serisinin ilk filmi olan Güç Uyanıyor için tasarladığı Kylo Ren tasarımı göz önüne alındığında, Kylo aslında oldukça korkutucu görünebilirdi. Kylo'nun dedesi ve idolü olan Darth Vader'dan ilham alınarak hazırlanan bir konsept tasarıma bakacak olursak, Kylo Ren sempati duymayı oldukça zorlaştıran ve pek de savunmasız yanı yokmuş gibi görünen bir kabus yaratığı da olabilirdi.

    Çalışmalarını Instagram'da hayranlarıyla paylaşan Alzmann, “Erken Jedi Killer/Kylo konsepti. Star Wars: Güç Uyanıyor'da kullanılmadı ancak Star Wars Rebels'da Fifth Brother için ilham kaynağı oldu." diye belirtti. 

    Bu arada, Adam Driver geçtiğimiz günlerde, Bölüm IX'in bu yıl piyasaya sürülmesiyle tüm bu Kylo/Ben karmaşıklıklarının açığa çıkacağını ima etti. Usta yönetmen J.J. Abrams yönetmenliğindeki "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nin oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam ediyor. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmdeki nostaljik ögeyi ayakta tutacak. Mark Hamill ise hayalet formunda boy gösterecek. 

    Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Film ülkemizdeki izleyicileriyle 19 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top