Hesabım
    Chris Pratt'lı "Ghost Draft"a J.K. Simmons da mı Katılıyor?

    Chris Pratt başrollü "Ghost Draft"a J.K. Simmons da dahil olbilir.

    J. K. Simmons, bilim kurgu-aksiyon filmi "Ghost Draft"ta Chris Pratt'a katılmak için görüşme aşamasında! Skydance ve Paramount Pictures'ın ortak yapımı olan film için usta oyuncu J. K. Simmons'ın da kadroda yer alma ihtimali olduğu ortaya çıktı. Komedi-dram türündeki GLOW dizisinin ve politik nedenlerle vizyondan çekilmesiyle gündeme gelen, Blumhouse yapımı The Hunt filminin yıldızı olan Betty Gilpin de kadroya dahil olması için görüşmelerin devam ettiği isimler arasında yer alıyor.

    Resmi ismi henüz açıklanmayan ve prodüksiyon ismi "Ghost Draft" olarak açıklanan filmin oyuncu seçimleri, filmin Eylül'de başlayacak olan Atlanta ve İzlanda çekimleri öncesinde tam şeklini alacak. Lego Batman Filmi serisinin yönetmenliğini üstlenen, Emmy ödüllü Chris McKay filmin yönetmen koltuğunda oturan isim olacak. Filmin senaryosunda, Deadfall ve Yarını Yok filmlerinin senaryosuna imza atan Zach Dean ve Bill Dubuque'in imzası bulunuyor.

    Marvel Sinematik Evreni'nin gözde ekiplerinden Galaksinin Koruyucuları'nın çok sevilen Starlord'u Peter Quill olarak tanınmasının yanı sıra, Parks and Recreation dizisi ile yıldızı parladığından beri Jurassic World serisi ve LEGO Filmi serisinde de yer alan başarılı oyuncu Chris Pratt'ın başrolünü üstleneceği film, insanlığın istilacı uzaylılara karşı savaşı kaybetmek üzere olduğu bir gelecekte geçiyor. Bu distopik gelecekte hayatta kalmaya çalışan insan ırkı, hayatını kaybetmiş olan güçlü askerleri yeniden diriltiyor. Chris Pratt'ın canlandırdığı karakter, insanlığın kaderinin geçmişiyle yüzleşme yeteneğine bağlı olduğu, diriltilen bir askeri canlandırıyor.

    Eğer anlaşma sonuçlanırsa, usta oyuncu J. K. Simmons'da Pratt'ın karakterinin babasını canlandıracak. Filmin kadrosunda Chuck dizisi ile hatırlanan güzel oyuncu Yvonne Strahovski ve çocuk yıldız Ryan Kiera Armstrong da yer alıyor. David Ellison, Dana Goldberg, Don Granger, Jules Daly, Adam Kolbrenner ve David Goyer  filmin yapımcılığını üstleniyor.

    Filmin vizyon tarihine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top