Hesabım
    H.P. Lovecraft Uyarlaması "Color Out Of Space"ten Yeni Kare!

    Nicolas Cage başrollü "Color Out Of Space" filminden yeni bir kare geldi.

    Nicolas Cage'li The Color Out of Space filminden yeni kare yayınlandı. 60 SaniyeBüyük Hazine serisi, MoonstruckWild at HeartCon AirFace/Off,  City of AngelsAdaptationHayalet Sürücü gibi filmlerden tanıdığımız Oscar ödüllü oyuncu Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı film, fantastik edebiyatın usta yazarı ve Cthulhu mitosunun yaratıcısı H.P. Lovecraft'ın aynı isimli kısa öyküsünden beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin kamera arkasında "Hardware", Dust DevilThe Island of Dr. Moreau ve "Replace" gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen Richard Stanley yer alıyor.

    SpectreVision

    Filmin oyuncu kadrosunda Nicolas Cage'in yanı sıra; TitansAmerican GothicHow To Get Away With MurderOnce Upon A Time, "By Any Means" gibi yapımlardan tanıdığımız Elliot Knight Kızıl Serçe filminden hatırlayacağımız Joely Richardson, Büyük Gözler'de karşımıza çıkan Madeleine Arthur, pek uzun ömürlü olamayan dizi The OA'den Brendan Meyer, After Hours'dan akıllarda kalan Tommy Chong, The Alienist'ten Q’Orianka Kilcher ve Netflix yapımı The Haunting of Hill House dizisi ile izleyicilerinin gönüllerini kazanan minik oyuncu Julian Hilliard bulunuyor. 

    "The Color Out of Space" hikayesinin konusu ise şöyleydi: New England civarında bulunan ve şehir yaşamından son derece uzakta bulunan kırsal bir bölgedeki çiftliğe taşınan Gardners ailesi, New York'lu zengin bireylerden oluşuyordur. Nathan Gardner'ın babasına ait olan çiftlikteki yeni hayatlarına alışmak için çabalayan ailenin evlerinin ön bahçesine bir meteorun düşmesiyle işler iyice karışacaktır. Düşen meteor bulundukları bölgenin renk değiştirmesine ve uzay-zamanda kırılmalar yaratılmasına neden olacaktır. Gittikçe daha çok tuhaflaşan bölgede aile yeni bir şeyin farkına varır: Bu meteor, dünyadaki koşulları değiştirerek uzaylı istilasına açık hale gelmelerine neden olmak üzere herkesi ve her şeyi mutasyona uğratır. Sonuç aile bireyleri için oldukça sinsi, çılgınca ve psikotik olacaktır...

    Merakla beklenen film dünya prömiyerini Toronto Uluslararası Film Festivali’nin Midnight Madness seçkisinde gerçekleştirecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top