Hesabım
    Kadın Başrollü Casus Filmi "355"in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    355 ne zaman vizyona giriyor?

    X-Men filmleriyle tanıdığımız usta isim Simon Kinberg'ün imzasının bulunduğu ajan filmi "355"in vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu. Uzun süredir çeşitli aksiliklerle mücadele eden film, 2021 yılında izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    Başrolünde X-Men: Dark Phoenix, The Disappearance of Eleanor Rigby, Crimson Peak, Most Violant Year, Zero Dark Thirty, The Tree of Life, Molly's Game gibi yapımların yıldızı Jessica Chastain; Berselona Barselona, Vanilla Sky, Volver, Doğu Ekspresinde Cinayet, Loving Pablo gibi yapımların başarılı ismi Penelope Cruz; Fatih Akın imzalı In The Fade ile Cannes'da ödüle layık görülen Diane Kruger; Jordan Peele'nin Us filmindeki performansıyla beğenileri toplayan Lupita Nyong'o; X-Men: Geçmiş Günler Gelecek'in yıldızı Fan Bingbing'in yer aldığı ajan filmi "355" hakkında yeni bir detay paylaşıldı. Bu detay ise filmin vizyon tarihi oldu. Eğer her şey istendiği gibi giderse 355, 15 Ocak 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşmuş olacak.

    Suç temalı uluslararası ajan filmi 355'e imza atacak olan Simon Kinberg, son X-Men filmi Sophie Turner'lı Dark Phoenix'in yönetmenliğini üstlenmişti. Kinberg, esas olarak yapımcılığını üstlendiği filmlerle tanınıyor. Bilindiği üzere iki yıl önce Cannes Film Festivali sırasında filmin duyurusu yapılmıştı. Yapılan duyuruya göre oyuncular arasında Marion Cotillard da bulunuyordu. Ancak oyuncunun projeden ayrıldığı görülüyor. Filmin konusu ise şöyle olacak: Hükümet tarafından kontrol edilen uluslararası kadın ajanları takip eden hikayede, ajanlar tüm dünyayı bir kaosa sürükleyecek olan ölümcül bir silahın peşine düşerler. Söylenenlere göre filmin yapımcılığını Jessica Chastain'in prodüksiyon şirketi Freckle Films ve Kinberg'ün şirketi Genre Films üstleniyor.

    Jessica Chastain'in daha önce yaptığı açıklamaya göre, 355'in Charlie's Angels atmosferinde bir yapım olması planlanıyor. Filmin adı ise Amerikan Devrimi sırasında ortaya çıkan ilk ajanlardan geliyor. 355 numarası, CIA'deki kadın ajanlar için bir çeşit argo kelime olarak görülüyor. Bilindiği üzere filmin duyurusu ilk yapıldığı dönemin hemen ardından başrol oyuncularından Fan Bingbing ortadan kaybolmuştu. Bu durum oyuncunun kaçırılmış ya da kaçmış olabileceğini düşündürmüştü. Ancak Fan Bingbing'in vergi kaçırması nedeniyle kanunlardan kaçtığı ortaya çıkmış, oyuncu birkaç ay sonra yaşamına geri dönmüştü.

    355 filmi 15 Ocak 2021 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top