Hesabım
    Disney, Fox Filmlerinin Tarihlerini Değiştirdi!

    Cruella'dan Woman In The Window'a değişen vizyon tarihleri burada...

    Geçtiğimiz yıl içerisinde Disney ve 20th Century Fox'un işbirliği yapma kararı almasıyla birlikte, ipler Disney'in eline geçti. Disney, bu süreçte birçok filmi ertelemiş ve bazılarını da tamamen vizyondan kaldırmıştı. Şimdi ise Disney, önümüzdeki yıl vizyona girecek olan Fox filmlerinin vizyon tarihlerini değiştirme kararı aldı.

    Disney, birçok 20th Century Fox filminin vizyon tarihini değiştirme kararı aldı. Bunun nedeni olarak Fox'un geçtiğimiz yıl filmleriyle 170 milyon dolar zarar etmesi gösteriliyor. Disney, Fox'un zararını kapatabilmek için yeni yollar aradığını daha önce de duyurmuştu. İşte değişen vizyon tarihleri: Tüm gününü New York'taki evinde film izleyerek ve içerek geçiren doktor Anna Fox'un hikayesini konu edinen Woman In The Window'un yeni vizyon tarihi 15 Mayıs 2020 oldu. Emma Stone başrollü 101 Dalmaçyalı'nın kötüsünü konu edinecek olan Cruella, 28 Mayıs 2021'de izleyicileriyle buluşacak. Korku filmi The Empty Man, 7 Ağustos 2020'de; İngiltere'de drag queen olmak isteyen bir gencin hikayesini anlatacak olan müzikal film Everybody's Talking About Jamie 23 Ekim 2020'de gösterime sunulacak.

    Yeni vizyon tarihleri ile birlikte Empty Man, Mark Wahlberg'li bilim kurgu filmi Infinite ile; Amy Adams'lı Woman In The Window, Chris Rock ve Samuel L. Jackson'lı yeni Testere filmiyle; Everybody's Talking About Jamie ise Universal'ın henüz adı belli olmayan komedi filmiyle aynı zaman diliminde vizyona girmiş ve rekabet etmiş olacak.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz gün içerisinde Disney hakkında başka bir haber daha gündeme gelmişti. Disney'in Spider-Man'in haklarını uzun süredir elde edememesi sonucu Sony, Marvel ile yaptığı anlaşmayı sonlandırmıştı. Böylece yeni bir anlaşma sağlanana kadar Spider-Man'in Marvel Sinematik Evreni'nde yer alamayacağı açıklandı. Sorun, Disney'in Spider-Man'in haklarının %50'sini almaya çalışması sonucu ortaya çıktı. Söylenenlere göre Sony, Marvel Studios'un brüt kazancın %5'ine yakın bir oranı aldığı anlaşma şartlarını devam ettirmeyi teklif etti ancak Disney reddetti. Sony'nin Spider-Man'i Marvel'dan uzaklaştırmasının büyük bir başarısızlığa yol açacağı düşünülüyor. Sony daha önce The Amazing Spider-Man isimli Andrew Garfield başrollü iki film çekmişti. Ancak serinin son filmi çöpe atıldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top