Hesabım
    "Hareket Sekiz"den Feta Eşliğinde Müzik Klibi!

    Hareket Sekiz'den yeni bir müzik videosu yayınlandı.

    İstanbul'da geçen polisiye macerası "Hareket Sekiz"den yeni bir klip paylaşıldı. Sevilen rap müzisyeni Feta ve Simay Urhan'ın şarkısı eşliğinde kamera arkasından ve filmler görüntüler izlediğimiz klip, sosyal medya üzerinden paylaşıldı.

    Müzik klibi yayınlanan ve merakla beklenen polisiye film "Hareket Sekiz"in konusu ise şöyle: Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir?

    Yönetmenliğini Hayalet Dayı, Hep Yek, Aslı Gibidir gibi filmlerden tanıdığımız başarılı isim Ali Yorgancıoğlu'nun üstlendiği Hareket Sekiz'de  Rus mafya babası rolünü üstlenerek karşımıza çıkacak olan Gürgen Öz, kumar düşkünü polis Reşat rolünde Onur Atilla, sakar polis Bünyamin rolünde Ali Sunal, stajyer polisi Kazım'ı canlandıracak olan Sarp Bozkurt, stajyerin annesi rolünde Devrim Yakut, polis muhabirine hayat verecek olan Bihter Dinçel, Emniyet Müdürü rolünde Hakan Bilgin, Bünyamin'in karısını canlandıracak olan Hande Katipoğlu ve Aykut Taşkın gibi yerli televizyon ve sinemanın önemli isimleri bulunuyor.

    İstanbul ve Bakü'de çekimleri tamamlanan Hareket Sekiz'in senaryosunda Yanlış Anlama filminden tanıdığımız Ayberk Çınar'ın imzası bulunuyor. Filmin müzikleri, Murat Başaran Mayki tarafından bestelendi. Hareket Sekiz'in yapımcılığı ise Levent Cengizhan tarafından üstlenildi. Oyuncu kadrosu ve konusuyla iddialı olan Hareket Sekiz'in izleyicileriyle 4 Ekim 2019 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top