Hesabım
    "45-25 Kusursuz Cinayet" Yakında Sinemalarda!

    45-25 Kusursuz Cinayet, vizyona girmek için hazırlanıyor.

    Kanıt dizisinin başarılı yönetmeni Biray Dalkıran'ın yönetmen koltuğuna geçtiği "45-25 #Kusursuz Cinayet", vizyona girmek için son hazırlıklarını bitirmek üzere. Bu sırada, Kanıt dizisinin beyaz perdeye taşınmış versiyonu olan filmle ilgili bilinmeyen detaylar paylaşıldı.

    Biray Dalkıran'ın yeni film projesi 45-25 Kusursuz Cinayet, Eylül ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacak. Söylenenlere göre filmin sonunu Biray Dalkıran, senarist ve kurgucu dışında kimse bilmiyor. Finali üç ayrı ekiple ve üç ayrı şekilde çekilen film, 'En kusursuz cinayet' olarak beyaz perdeye aktarıldı. Oyunculardan dahi sır gibi saklanan final sayesinde filmin son zamanların en iddialı filmi olması planlananlar arasında yer alıyor. 45-25 Kusursuz Cinayet'in oyuncu kadrosunda Gökhan MumcuMehmet BaştürkBeyza Nur MeteSercan Elikara gibi isimler yer alıyor. Bilindiği üzere başarılı yönetmen Biray Dalkıran'ı GaziKanıtBana Bir Soygun YazCennetPeri MasalıArafAraf 2: Cin Bebek Doğuyor ve henüz vizyona girmemiş olan  Araf 3: Kitab'ül Azazil gibi filmlerle tanıyoruz. Filmin senaryosunu kaleme alan isim Babamın GünahlarıGalip DervişKanıt: Ateş Üstünde gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Ahmet Saatçioğlu oluyor.

    Merakla beklenen polisiye film "45-25 #Kusursuz Cinayet"in konusu ise şöyle: 45-25 #Kusursuz Cinayet, bir seri katilin peşine düşen Mehmet Komiser ve Yavuz Başkomserin hikayesini konu ediyor. 9. Sosyal Medya Ödülleri töreninde ödül alan sosyal medya fenomenlerinin vahşice öldürülmesi büyük yankı uyandırır. Olayı araştırmaya başlayan İstanbul Cinayet Büro dedektifleri, karşılarında zeki bir katilin olduğunu anlarlar. İşlenen cinayetlerin ardında elde edilen kanıtlar, katilin bir sonraki göstermektedir. Bu zamana kadar birçok gizemli cinayeti açığa çıkarmayı başaran dedektifler, bu sefer sandıklarından daha zor bir vaka ile karşı karşıyadır. Dedektifler, halka tamamlanmadan önce arkasında iz bırakmayan katili yakalamayı başarabilecek mi yoksa bu bir kusursuz cinayet vakası olarak mı kalacaktır?

    45-25 Kusursuz Cinayet'in izleyicileriyle 6 Eylül tarihinde sinemalarda buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top