Hesabım
    Disney+ Filmi "Lady and The Tramp"ten Yeni Görsel!

    Çizgi film uyarlaması "Lady and The Tramp"in ilk görseli paylaşıldı.

    Disney'in uyarlama projelerinden biri olan "Lady and The Tramp"ten yeni görsel resmi olarak paylaşıldı. Disney+'ta gösterime sunulacak olan filmin görselinde iki karakterin de uyarlanmış hallerini görme imkanı yakalıyoruz. Ancak bu görselde ve daha önce yayınlanan görsellerde, orijinal çizgi filmden esintiler görülemiyor.

    Merakla beklenen çizgi film uyarlaması "Lady and The Tramp"ten bir görsel paylaşıldı. Görselde Mulholland Drive, American Psycho, The Girl In The Train, The Leftovers, Maniac gibi yapımların yıldız oyuncusu Justin Theroux'un sesiyle hayat verdiği Tramp ile Marvel'da Valkyrie'yi canlandıran yıldızı parlayan oyuncu Tessa Thompson'ın seslendirdiği Lady'yi görüyoruz. Bilindiği üzere Lady and The Tramp çizgi filmi 1955 yılında izleyicileriyle buluşmuştu. Çizgi film, Walt Disney animasyon klasikleri arasında yer alıyordu. Film, bir sokak köpeği olan Tramp ile bir evcil köpek olan Lady arasında yaşananları konu ediniyordu. Şimdi ise Lady and The Tramp'i bir çizgi film olarak değil live-action animasyon filmi olarak izleyeceğiz. Ayrıca Lady'i pofuduk kulaklı cocker spaniel Rose, Tramp'ı ise New Mexico'daki bir ölüm barınağından kurtarıldıktan sonra sahiplenilen terrier cinsi Monte canlandıracak.

    Lady and The Tramp'in oyuncu kadrosunda Justin Theroux ve Tessa Thompson'ın yanı sıra Trusty'i canlandırmak üzere A Star Is Born, Hero, Big Lebowski yapımlarının usta oyuncusu Sam Elliot, Jock için The Lobster, After Life gibi yapımlarda rol alan Ashley Jensen, Peg için Hidden Figures'ün başarılı oyuncusu müzisyen Janelle Monáe, Bull için ise Marvel Sinematik Evreni'nin Wong'u Benedict Wong yer alıyor.

    Bilindiği üzere Disney+'ta Lady and The Tramp'in yanı sıra birçok orijinal yapım yer alacak. Disney'in uyarlamayı planladığı filmler arasında "Home Alone", "Night At The Museum", "Saftirik Greg'in Günlüğü", "Cheaper By The Dozen " gibi yapımlar bulunuyor. Ayrıca online streaming platformunda tüm Marvel filmleri yer alacak. Loki, WandaVision, The Falcon and The Winter Soldier, Hawkeye gibi orijinal dizilere de platformda yer verilecek. The Simpsons dizisinin tüm sezonlarına platform üzerinden ulaşılabilecek. Tüm bunların yanı sıra Disney'in özel etkinliği olan D23 Expo sırasında, platformda yer alabilecek yeni yapımların paylaşılması bekleniyor.

    Disney son zamanlarda birçok çizgi filmi yeniden uyarladı. Bunlar arasında Dumbo, Aladdin, The Lion King, Dora and The Lost City of Gold gibi yapımlar yer alıyor. Ancak izleyiciler bu yapımların orijinallerinin duygusunu vermediğinden yakınıyor. Lady and The Tramp'in nasıl olduğunu izleyip göreceğiz! Lady and The Tramp uyarlama filminin 12 Kasım'da Disney+ izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top