Hesabım
    Danny Glover "The Curse of Buckout Road" ile Korku Türüne Geri Dönüyor!

    Danny Glover korku filmi "The Curse of Buckout Road"da boy gösterecek.

    Danny Glover korku filmi "The Curse of Buckout Road" ile bir kez daha korkutacak. Vertical Entertainment yapımı korku filmi ile usta oyuncu bir kez daha korku kategorisine geri dönmüş olacak. "Buckout Yolu, New York Eyaletindeki en perili yol olarak biliniyor olabilir, fakat şimdiye kadar kimse buna inanmıyordu." sloganıyla yola çıkan film, paranormal bir hikayeyi seyircilerine taşıyacak.

    80'lerin gece yarısı korku filmlerine bir saygı duruşunda bulunan filmin yönetmenliğini korku filmi tutkunu Matthew Currie Holmes üstleniyor. Filmin senaryosunda da yönetmenin imzası bulunuyor. Açlık Oyunları: Alaycı Kuş'tan tanıdığımız Evan RossGörevimiz Tehlike serisinden Henry Czerny, Yenilmezler: Ultron Çağı'nda karşımıza çıkan Dominique Provost-ChalkleyThor serisinden Colm Feore da usta oyuncu Danny Glover'a kadroda eşlik eden isimler oluyor.

    Filmin konusu; Modern mitolojiyi temel alan, basit bir üniversite projesi görünüşte pek de tehlikeli görünmemektedir. Ancak projelerini yapmaya çalışan 3 üniversite öğrencisi ve izinli bir asker için bu basit ödev oldukça tehlikeli bir olaya dönüşecektir. Projenin konusu, New York eyaletinde paranormal olayların en çok gerçekleştiği yol olarak bilinen Buckout Yolu'dur. Öğrenci ekibi ve asker, Buckout Yolu'nu çevreleyen bir dizi korkunç şehir efsanesinin altında gerçeklik payı olduğunu keşfettiği zaman işler dönülmez bir kabusa doğru ilerleyecektir. Yolun karanlık tarihçesini araştırdıkça kendilerini daha da büyük bir tehlikenin içine sokan ekip, kazıkta yakılan cadılardan albino katillere, durdurulamaz sapıklara kadar geniş bir yelpazede tehlikelerle karşılaşacaklardır...

    Festival yolculuğu süresince film pek çok ödüle ve adaylığa layık görüldü. Film festival yolculuğu sırasında; Pasadena Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Uzun Metraj Film, Hot Springs Korku Film Festivali'nde En İyi Gerilim Filmi, Buffalo Dreams Fantastic Film Festivali ve Blood in The Snow Film Festivali'nden de En İyi Uzun Metraj Film ve En İyi Senaryo ödüllerini kazandı. "The Curse of Buckout Road" aynı zamanda Harlem Halk Filmleri Festivali'nden Seyirci Ödülü'nü, Richmond Uluslararası Film Festivali ile Brezilya Uluslararası Film Festivali'nde de Özel Jüri Ödülü'nü kazandı. Filmin yönetmeni ve senaristi olan Matthew Currie Holmes da, Commffest ve World Music & Independent Film festivallerinden En İyi Yönetmen ödülleri ile döndü.

    Korku filmi "The Curse of Buckout Road", 27 Eylül 2019 tarihinde Amerika'da seyircilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top