Hesabım
    Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie'li "Bombshell"den İlk Fragman!

    Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie'li "Bombshell" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Bol yıldızlı Bombshell filminden ilk tanıtım videosu geldi. Şeytanın AvukatıKasımda Aşk BaşkadırCaniMad Max: Fury Road ve Sarışın Bomba filmlerinin Oscar ödüllü güzel yıldızı Charlize TheronGözü Tamamen KapalıKırmızı DeğirmenDogvilleMonako Prensesi Grace ve Aquaman gibi yapımlarda karşımıza çıkan, yılların eskitemediği Oscar ödüllü oyuncu Nicole Kidman ve Fokus filminde yıldızı parladıktan sonra Suicide Squad: Gerçek Kötüler'in ikonik Harley Quinn'i olarak karşımıza çıkan ve 2017 yılında Ben, Tonya filmindeki performansı ile ilk Oscar adaylığı kazanan güzel oyuncu Margot Robbie'nin başrollerinde yer aldığı biyografik dram yapımı, Fox News'un kadın personelinin, Roger Ailes'la, çöküşüne kadar olan etkileşimlerini anlatıyor.

    Tanınamayacak kadar değişen Charlize Theron'un Fox'tan NBC'e geçiş yapan haber sunucusu Megyn Kelly'i, Nicole Kidman'ın televizyon yorumcusu Gretchen Carlson'ı ve Margot Robbie'nin kurgusal Fox News yapımcısı Kayla Pospisil'i canlandırdığı biyografik yapımda, kadın çalışanlarına yıllarca uyguladığı cinsel tacizlerin ortaya çıkmasıyla birlikte kovulan Fox News CEO'su Roger Ailes'a ise John Lithgow hayat veriyor.

    Yönetmen koltuğunda Jay Roach'un oturduğu filmin senaryosunda ise Charles Randolph'un imzası bulunuyor. Malcolm McDowell rolünü Ruper Murdoch'ın üstlendiği filmin kadrosunda; Oscar ödüllü Allison Janney, Creep serisinden tanıdığımız Mark Duplass, 2 Altın Küre adaylığı bulunan Connie Britton, güzel oyuncu Alice Eve, başarılı komedyen ve oyuncu Kate McKinnon ve Emmy adaylığı bulunan Rob Delaney yer alıyor.

    2016 yılının yaz aylarında Gretchen Carlson, Ailes'ın senelerce sürdürdüğü tacizlerini ilk açıklayan isim olmuştu. Temmuz ayında Fox News içinde birçok gerginlik yaşanmıştı. Ardı ardına kadın çalışanların tacize uğradıklarını açıklaması üzerine Ailes, şirketten ayrılmayı ya da kovulmayı seçmeye zorlanmıştı. Gözden düşmüş CEO ay sonunda koltuğundan istifa etmişti. Ailes tacizlerin ortaya çıkmasından 1 yıl sonra da hayatını kaybetmişti.

    "Bombshell" filmi Amerika'da 20 Aralık 2019 tarihinde seyircilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top