Hesabım
    Eddie Murphy'li "Dolemite Is My Name"den Altyazılı Fragman!

    Biyografik film, Dolemite Is My Name'den altyazılı fragman geldi.

    Usta komedyen Eddie Murphy'nin başrolünde yer aldığı biyografi türündeki "Dolemite Is My Name"den altyazılı fragman paylaşıldı. Netflix'te izleyicileriyle buluşacak olan komedi filmi Dolemite Is My Name, Rudy Ray Moore'un hikayesini konu ediniyor.

    Rudy Ray Moore'un yaşamının odak olduğu Dolemite Is My Name'in konusu ise şöyle: Rudy Ray Moore, pek de başarılı olmayan bir komedyendir. Ancak zamanla bir Hollywood efsanesine dönüşecektir. Aynı zamanda rap müzisyeni olan Moore, bir kung-fu dövüşçüsü olarak çok fazla yeteneğe sahiptir. Müzisyen ve komedyen olan Moore, 1975 yılında Dolemite isimli filmle Hollywood'da çabucak sevilmişti. Dolemite filminin ardından The Human Tornado ve The Return of Dolemite isimli devam filmleriyle uzun süre Amerika'nın gündemine oturmuştu. Moore, "The Godfather of Rap" (Rap müziğin babası) lakabıyla biliniyor. Yetenekli sanatçı, 2008 yılında hayatını kaybetmişti.

    Bilindiği üzere Dolemite Is My Name filminde Eddie Murphy'nin yanı sıra oyuncular arasında “Blade” serisi ile tanıdığımız Wesley Snipes, “Hot Tub Time Machine” filmlerinin yıldızı Craig Robinson, “Survivor's Remorse” dizisinde boy gösteren Mike Epps, “Unbreakable Kimmy Schmidt” ile 3 yıl üst üste Emmy’e aday gösterilen Tituss Burgess ve yakın zamanda “Empire” dizisinde izlediğimiz Da’Vine Joy Randolph, Kodi Smit McPhee, Snoop DoggKeegan-Michael Key gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Hustle & Flow, The Poor & Hungry, Empire gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı yönetmen Craig Brewer üstleniyor. Dolemite Is My Name'in şimdiden Oscar yarışına dahil olabileceği düşünülüyor. Henüz bir festivalde gösterime sunulmayan filmin Uluslararası Toronto Film Festivali'nde yer alması bekleniyor. Festival, 5-15 Eylül tarihleri arasında zengin programıyla izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top