Hesabım
    "Hareket Sekiz" Ekibi Asansörle Mücadele Ediyor!

    Hareket Sekiz'den yeni bir teaser geldi.

    Ali Yorgancıoğlu yönetmenliğindeki izleyicisini güldürme konusunda iddialı olan film "Hareket Sekiz"den yeni bir teaser yayınlandı. Teaser'da filmin başkahramanlarının aynı asansörde buluşmasına ve Ali Sunal'ın karakteri olan Bünyamin'in diğerlerine karşı verdiği kat mücadelesine tanıklık ediyoruz...

    Üç polisin Rus mafyasıyla olan mücadelesini anlatan "Hareket Sekiz"in konusu ise şöyle: Hareket Sekiz, Rus mafya liderinin peşinde düşen üç polis memurunun hikayesini konu ediyor. Bu zamana kadar tesadüfi başarılar elde eden polis memurları Bünyamin, Reşat ve Kazım’ın zorlu bir görevi vardır. Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım, kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşün üç polis, Rus mafyasını alt etmeyi başarabilecek midir?

    Sinemanın yeni sezonunda, dönemin ilk önemli komedi filmi olarak yer alması beklenen Hareket Sekiz'in, aksiyon ve komedi sahneleriyle göz dolduracağı belirtiliyor. Tesadüfi başarılarla karşımıza çıkan üç polisin hikayesiyle film, kahkaha tufanı için izleyicisinin hazır olmasını bekliyor. Türkiye Sineması'nda kendini kanıtlamış olan başarılı isim Ali Yorgancıoğlu'nun yönetmenliğini üstlendiği Hareket Sekiz'in oyuncu kadrosunda Rus mafya babası rolünü üstlenerek karşımıza çıkacak olan Gürgen Öz, kumar düşkünü polis Reşat rolünde Onur Atilla, sakar polis Bünyamin rolünde Ali Sunal, stajyer polisi Kazım'ı canlandıracak olan Sarp Bozkurt, stajyerin annesi rolünde Devrim Yakut, polis muhabirine hayat verecek olan Bihter Dinçel, Emniyet Müdürü rolünde Hakan Bilgin, Bünyamin'in karısını canlandıracak olan Hande Katipoğlu ve Aykut Taşkın gibi yerli televizyon ve sinemanın önemli isimleri bulunuyor.

    Çekimleri İstanbul ve Bakü'de yapılan Hareket Sekiz'in senaryosu Yanlış Anlama filminden tanıdığımız Ayberk Çınar tarafından kaleme alındı. Filmin müziklerini, Murat Başaran Mayki besteledi. Hareket Sekiz'in yapımcılığı ise Levent Cengizhan tarafından üstlenildi. Oyuncu kadrosu ve konusuyla iddialı olan Hareket Sekiz'in izleyicileriyle 4 Ekim 2019 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top