Hesabım
    "Uncharted" Filmi 5. Yönetmenini de Kaybetti!

    "Uncharted" uyarlaması 5. yönetmenini de kaybetti.

    Sony’nin oyundan uyarlama Uncharted : Drake´s Fortune filmi yeni bir yönetmeni daha kaybetti. 10 Cloverfield Lane'in yönetmeni Dan Trachtenberg de projeden ayrıldığını açıkladı. Böylece film, göreve getirilen 5. yönetmenini de kaybetmiş oldu.

    Deadline'da yer alan habere göre yönetmen Dan Trachtenberg projeden ayrılma kararı aldı ve Sony hızlı bir şekilde yönetmen koltuğuna oturtacağı bir isim arayışına girdi. Haberde yeni bir yönetmenin bu yaz sonuna kadar bulunması gerektiği ve filmin gelecek yılın başlarında prodüksiyona başlayacağı bildiriliyor.

    Uncharted filmi aslen yönetmen David O. Russell'ın imzasını taşıyacak ve Nathan Drake rolünü de Mark Wahlberg canlandıracaktı. Russell, 2011 yılında projeden ayrıldı ve yerini yönetmen Neil Burger aldı. Ancak Burger da 2012'de projeyi bıraktı. Yönetmen Seth Gordon, 2014 yılında Chris Pratt'ın, Whalberg’in yerine Nathan Drake olacağına dair söylentilerle projeye dahil edildi. Gordon da projeden 2015 yılında ayrıldı. 2016 yılında, yönetmen Shawn Levy filmin yönetmeni olarak açıklandı. Bu açıklamayla beraber, Marvel'ın sevilen Örümcek Adam'ı olan genç yıldız Tom Holland'ın da genç Nathan Drake rolünü üstleneceği ortaya çıktı. Film, oyun serisinden önceki Nathan Drake'in hikayesini işleyecekti. Levy 2018'de istifa etti ve Ocak 2019'da Trachtenberg yeni yönetmen olarak ilan edildi.

    Söz konusu "Uncharted" filmi, Asad Qizilbash ve Carter Swan'ın yeni bir film yapım stüdyosu olan Sony PlayStation Productions'ın ilk filmi olacak. Uncharted filminin şu anki planı hala bir prequel olması yönünde. Tom Holland da hala projeye bağlı. Film, sonunda video oyunlarında karşımıza çıkan hazine avcısına dönüşecek genç Nathan Drake'in hikayesini anlatacak.

    İlk oyunu Uncharted: Drake's Fortune ile 2007 yılında oyun dünyasıyla buluşan seri, Nathan'ın özel yaşamından başlayarak ara sahnelerle adeta bir film izleme etkisi yaratıyordu. Nathan'ın en önemli yardımcısı ve danışmanı olarak gördüğü Sully ile maceradan maceraya atılan Nathan'ın hikayesinin anlatıldığı Uncharted serisinin bir diğer oyunu olan ve Nathan'ın kardeşi Samuel ile olan çarpıcı hikayesini konu edinen Uncharted 4: A Thief's End 2016 yılında Naughty Dog firması aracılığıyla sevenleriyle buluşmuştu. Serinin son oyunu ise Chloe ve Nadine'i odağına alan kadın kahramanlı Uncharted: Kayıp Miras olmuştu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top