Hesabım
    Edward Norton İmzalı "Motherless Brooklyn"den Fragman!

    Motherless Brooklyn'den ilk fragman geldi.

    Edward Norton'ın yönetmeni ve senaristi olup başrolünü üstlendiği suç türündeki "Motherless Brooklyn" filminden ilk fragman resmi olarak yayınlandı. Fragmanda, tourette sendromundan muzdarip bir dedektifin, Brooklyn'deki yaşanan ölümcül olayların peşine düşmesine tanıklık ediyoruz.

    Merakla beklenen yüksek bütçeli suç filmi Motherless Brooklyn'in konusu ise şöyle: 1950'li yılların New York'una gittiğimiz Motherless Brooklyn, Lionel Essrog isimli bir dedektifi hikayesinin odağına alıyor. Essrog, Tourette Sendromu denilen bir rahatsızlıktan muzdariptir. Bir yandan sendromun yarattığı ani tiklerle mücadele ederken diğer yandan arkadaşı Frank Minna'nın ölümünü araştırması gerekmektedir. Elinde yalnızca birkaç ipucu ve bir saat gibi çalışan zihni vardır. Lionel'in tüm şehri dengede tutan sırları çözmek için uğraş verecektir... Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda “İlk Korku”, “Geçmişin Gölgesinde” ve “Birdman veya Cahilliğin Umulmayan Erdemi” filmleriyle üç kez Oscar’a aday gösterilen usta aktör Edward Norton bulunuyor. Norton, bilindiği üzere daha önce de bir kez yönetmenlik denemesi yapmıştı. O film ise 2000 yapımı Keeping The Faith isimli romantik komedi yapımı olmuştu. Norton, Motherless Brooklyn ile böylece kamera arkasına geri dönmüş bulunuyor.

    Motherless Brooklyn'in oyuncu kadrosunda Edward Norton'ın yanı sıra Frank Minna rolüyle izleyeceğimiz usta oyuncu Bruce Willis; American History X'te Norton ile birlikte rol alan, Titans, John Q gibi yapımlardan tanıdığımız Ethan Suplee; Knocked Up, The Other Woman, This Is 40, 40 Year Old Virgin gibi yapımların sevilen oyuncusu Leslie Mann; kocası öldürülen ve bunun için Lionel ile işbirliği yapan Laura'ya hayat veren Gugu-Mbatha Raw; Michael Kenneth Williams, Alec BaldwinBobby Cannavale gibi isimler yer alıyor.

    Edward Norton'ın Brooklyn suçlularının peşinden koşacağı ve sırları ortaya çıkaracağı Motherless Brooklyn, 1999 yılında kaleme alınan Jonathan Lethem'ın aynı isimli romanına dayanıyor. Filmin yurt dışındaki izleyicileriyle 1 Kasım tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor. Ülkemizde ise bir hafta sonra, 8 Kasım tarihinde gösterime sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top