Hesabım
    Bill Skarsgard ve Maika Monroe'lu Korku Filmi "Villians"dan Fragman!

    Korku - komedi filminden fragman paylaşıldı.

    IT filmlerinin Pennywise'ı Bill Skarsgard ve korku filmlerinin yıldızı parlayan yüzü Maika Monroe'nun başrolünü paylaştığı "Villains"dan fragman paylaşıldı. Korku ve komedi türünü birleştiren Villains'in fragmanında soymak için geldikleri evde yaşayan ailenin sırrını çözmelerinin ardından evin bodrum katına hapsedilen hırsız bir çiftin yaşadıkları göze çarpıyor.

    South by Southwest Film Festivali'nin resmi seçkisinde yer alan "Villains"in konusu ise şöyle: Villains, bir banliyö evine giren soyguncu bir çiftin yaşadıklarını konu ediyor. Mickey ve Jules, benzin istasyonuna düzenledikleri soygunun ardından, hayatlarında yeni bir başlangıç yapmak için güneye yönelirler. Ancak yol sırasında bir takım ihtiyaçları olduğunu fark eden kaçak aşıklar, boş olduğunu düşündükleri bir banliyö evine girer. Evi dolaşmaya başlayan çift, bir takım tuhaflıklar olduğunu fark eder. Yol için ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla girdikleri evde onları karşılayan, karanlık sırlar ve evden ayrılmalarını engellemek için her şeyi yapacak olan bir çift ev sahibi olur. Hayatları tehlikede olan Mickey ve Jules, hapsoldukları evden kurtulmayı başarabilecek midir?

    Yılın en renkli, şaşırtıcı, eğlenceli filmlerinden biri olduğu iddia edilen korku ve komedi türündeki "Villains"ın oyuncu kadrosunda hırsız çift olarak IT, Castle Rock, Atomic Blonde, Deadpool 2, Allegiant, Anna Karenina, I rymden finns inga känslor gibi yapımlardan tanıdığımız Bill Skarsgard ve It Follows, The 5th Wave, The Guest, Tau, Greta, I'm Not Here'ın başarılı ismi Maika Monroe yer alıyor. Sırları ortaya çıkan karı koca olarak ise The Closer, Phenomenon, The Woodsman, The Edge of Seventeen'den tanıdığımız Kyra Sedgwick ve Burn Notice, Changeling, Blair Witch 2, Shut Eye yapımlarında karşımıza çıkan Jeffrey Donovan yer alıyor.

    Villains'ın yönetmenliği ve senaristliğini Body ve The Stakelander filmlerinden hatırladığımız Robert Olsen ile Dan Berk üstleniyor. Film, South by Southwest Film Festivali'nde ilk kez Mart ayında gösterime sunulmuştu. Filmin yurt dışındaki izleyicileriyle buluşma tarihi ise 20 Eylül 2019. Villains'in ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top