Hesabım
    Bob Odenkirk: "Breaking Bad" Çekimleri Çoktan Bitti!

    Bob Odenkirk, Breaking Bad filmiyle ilgili açıklama yaptı.

    Dünya çapında beğenilen Bryan Cranston ve Aaron Paul başrollü Breaking Bad dizisinin sinemaya aktarılacağı haberi daha önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak Breaking Bad filminden o kadar az ayrıntı paylaşıldı ki, artık çekilemeyeceği düşünülmeye başlanmıştı. Şimdi ise Bob Odenkirk açıklama yaptı ve oyuncu, filmin çekimlerinin çoktan tamamlandığını ifade etti.

    Breaking Bad filmiyle ilgili çıkan tartışmalar ve dedikoduların listesi çok fazla. Ancak hiçbir bilgi bugüne kadar tam olarak doğrulanmadı. Geçtiğimiz ay Aaron Paul ve Bryan Cranston'ın hiçbir açıklama yapmadan aynı anda aynı paylaşımı yapması dışında, bir ipucu bile verilmedi. Dizinin Saul Goodman'ı olan ve Better Call Saul dizisi ile sayısız Emmy ve Golden Globe adaylığı alan Bob Odenkirk, film hakkında açıklama yaptı. Oyuncu şu sözleri sarf etti: "İnsanların ne bildiğini ya da bilmediğini bilmiyorum. Çekimlerin tamamlandığının bilinmemesine inanmakta zorlanıyorum. Demek istediğimi anlıyor musun? Bu nasıl bir sır olabilir? Ama bu bir sır. Bunu bir sır olarak saklayarak müthiş bir iş başardılar."

    Breaking Bad filmi hakkında bilinenler arasında, filmin Jesse Pinkman'ın hikayesi ile devam edeceği bulunuyor. Aaron Paul bu konuyu onaylamıştı. Ancak sıra Walter White'a gelince akla birçok soru geliyordu. Öncelikle dizide Walter'ın ölüp ölmediği kesin olarak gösterilmemişti. Bu nedenle filmde yer alsa bile geçmişinden anılara mı yer verileceği, yoksa ölmediği için şimdiki haliyle mi yer alacağı soruları büyük bir tartışma olarak kaldı. Cranston'dan da şimdiye kadar hiçbir onaylama gelmedi. Bilindiği üzere Jesse Pinkman dizinin son sezonunda uyuşturucu üretmesi için bir çete tarafından kaçırılmıştı. Bu nedenle filmin Jesse'nin oradan kurtulduktan sonra yeni bir hayata adım atmasını konu edinebileceği düşünülüyor. Belki de Walter bu süreçte tekrar ortaya çıkacak ve işleri karıştıracaktır...

    Breaking Bad dizisi 2009 ile 2013 yılları arasında AMC ekranlarında yer almıştı. 2 Golden Globe ödülünün sahibi olmasının yanı sıra birçok Emmy ödülüne layık görüldü. Şimdilerde ise onun bayrağını Better Call Saul devraldı ve 2015 yılından beri dizi ekranlardaki varlığını sürdürüyor. Breaking Bad filminin çekimlerinin geçtiğimiz Mart ayında başladığı söyleniyor. Film, önümüzdeki yıl içerisinde AMC kanalı ve Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top