Hesabım
    Tom Holland Ve Robert Downey Jr. Yeniden Buluştu!

    Spider-Man ve Iron Man çekildikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

    Şimdilerde Sony ve Disney anlaşmasının bozulmasıyla gündemde büyük yer edinen Spider-Man'i canlandıran Tom Holland ve eski Marvel yıldızı Robert Downey Jr. bir araya geldi. Buluşmalarının ardından da çekildikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştılar.

    Fotoğraflardan anlaşıldığı üzere bir çeşit doğa gezisine çıkan yıldız oyuncular Tom Holland ve Robert Downey Jr. sosyal medya üzerinden fotoğraf paylaştı. Bilindiği üzere ikili, Marvel Sinematik Evreni'nin en sevilen isimlerindendi. Tony Stark, Peter Parker'ın akıl hocası görevini üstlenmişti. Ancak Avengers: Endgame'de Iron Man'in kendini insanlık için feda etmesi üzerine Peter Parker yalnız kalmış, Stark'ın yerine Nick Fury ve Maria Hill geçmişti. Şimdilerde ise Disney'in Spider-Man'in haklarının yarısından fazlasını Sony'den talep etmesi büyük bir tartışma konusu olarak yerini koruyor. Disney'in bu talebinin ardından Sony geri adım atmış ve anlaşmayı tamamen bozmuştu. Bunun anlamı ise artık Marvel ve Disney'in Spider-Man markasını filmlerinde kullanamayacak olmasıydı. Bu durumda hem Tom Holland hem de Robert Downey Jr. Marvel'a veda etmiş oldu. Görsellerin ilk üçünde oyuncuların bir tepenin önünde bulundukları görülürken, diğer görselde Robert Downey Jr.'ın bir Spider-Man figürünü, Tom Holland'ın ise bir Iron Man figürünü tuttuğu görülüyor.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    We did it Mr Stark!

    Tom Holland (@tomholland2013)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Bilindiği üzere Sony, Disney ve Marvel olmadan daha önce de Spider-Man filmleri çekmişti. The Amazing Spider-Man adını alan seri ikinci film ile sonlandırılmıştı. Şimdi ise Holland'lı Spider-Man de aynı kaderi paylaşıyor gibi görünüyor. Son Spider-Man filmi Far From Home, Sony ve Disney'e büyük kazanç sağlamıştı. Film dünya çapında 1.110 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etti. Şimdi ise üçüncü filmin kaderinin ne olacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top