Hesabım
    "Deep Blue Sea 3" İçin Hazırlıklar Başladı!

    "Deep Blue Sea 3" ile köpek balığı dehşeti geri dönüyor.

    Deep Blue Sea serisinin 3. filmi geliyor! Yakın zamanda gelen 47 Meters Down: Uncaged'in ardından yeni bir köpek balığı temalı korku filmi de hazırlıklarına başladı. Köpek balıkları ile insanları en yalın şartlarda karşı karşıya getiren Deep Blue Sea serisi 3. devam halkası için çalışmalara başladı. Serinin ilk filmi "Mavi Korku", köpek balığı temalı korku filmleri arasında öne çıkmayı başarmıştı.

    Production Weekly'den gelen habere göre; filmin hazırlıkları için süreç başladı. Devam filmi büyük olasılıkla Netflix üzerinden seyircilerinin karşısına çıkacak. Filmin yapımını üstlenen firma Netflix olarak görünüyor. Henüz filmin konusuna ya da oyuncu kadrosuna dair elimizde bir bilgi bulunmuyor. Deneylerle zekası arttırılmış olan ölümcül köpek balıklarının bu kez hangi şartlarda karşımıza çıkacağını zaman gösterecek.

    Serinin ilk filmi "Mavi Korku", Renny Harlin tarafından yönetildi ve 1999 yılında seyircilerinin karşısına çıktı. Serinin 2018 yılında çekilen ikinci filmi olan "Deep Blue Sea 2" ise beklediği beğeniyi toplayamadığı için hayal kırıklığı yarattı ve televizyonda yayınlanarak DVD olarak piyasaya sürüldü. 

    2018 yapımı devam filmi, Misty ve deniz uzmanı ekibinin tepkilerine rağmen boğa köpek balıkları üzerinde araştırmalar yapan Dr. Klaus Van Etten'a odaklanıyordu. Elbette köpek balıkları kaçmanın bir yolunu buluyor ve bütün bilim insanların peşine düşüyorlardı. Beyaz perdede izleyici karşısına çıkma şansı bulamadı. Bakalım serinin üçüncü filmi için tepkiler nasıl olacak?

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top