Hesabım
    "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nden Şok Gelişmeler!

    "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nden yepyeni haberler var.

    Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi'nden şok eden gelişmelerimiz var. Bildiğiniz gibi Anaheim'daki D23 Expo'dan sayısız Disney filmiyle ilgili yeni haberler alıyoruz. Yeni Star Wars üçlemesini sonlandıracak olan "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi" de D23 Expo'nun merakla beklenen katılımcılarından biriydi. Pek çok hayran yeni bir fragman bekleyişinde olsa da ne yazık ki elimize yeni bir fragman geçmedi. Ancak panel katılımcılarına gösterilen yeni görüntüler şok etkisi yaratacak nitelikte!

    Henüz basına sunulmayan görüntülere dair bildiklerimiz şunlar; Görüntü Luke Skywalker'ın fragmanda da yer alan, "Artık binlerce nesil senin içinde yaşıyor. Ama bu senin savaşın." cümlesi ile başlıyor. Ardından bir çöl gezegenindeki hareketli bir şehirdeki Rey'i görüyoruz. Görüntüler sanki geçmişteki bir olayı gösterirmiş gibi renklendirilmiş. Poe ve Finn ve diğerleri onunla birlikte. Aşağı bakıyorlar ve insanlar, canlılar, bayraklarla dolu bir kalabalık görüyorlar. Ardından görüntü, Rey'i bir ağaca fırlattığı ve bumerang gibi ona geri dönen ışın kılıcına dönüyor. Ardından Kylo Ren'i mavna benzeri bir gemide görüyoruz. Yolculuğun sonuna yaklaşıldığını söyleyen İmparator'un sesi duyulduğunda Luke'un görüntüsü kayboluyor. Görüntünün sonunda ise en vurucu sahne geliyor; Sith cübbelerinde Rey, Darth Maul'unkine benzer, çift uçlu, kırmızı bir kılıçla görünüyor. Rey dramatik bir efektle kılıcın iki tarafını da açıyor. Tam karşısındaki kişiye odaklanmış gibi görünüyor ancak biz odağının merkezini göremiyoruz.

    İlk film Güç Uyanıyor'da Rey, Luke Skywalker'ın efsanevi ışın kılıcına dokunduğunda ailesi bir uzay gemisi ile uzaklaşırken Jakku çölünün ortasında onları seyreden küçüklük halini görmüştü. Ardından ikinci film olan Son Jedi'da ise Kylo Ren ona, ailesinin çöp toplayıcı olduğunu ve onu içki parası için sattıklarını, şimdi ise Jakku çölündeki mezarlarında yatmakta olduklarını söylemişti. Belki de Rey'in gerçek ailesinin sırrı, karanlık tarafa geçişine sebep olacaktır, kim bilir?

    Ayrıca filmden yeni bir poster yayınlandı. Gelen posterde Rey ve Kylo Ren'i bir mücadelenin ortasında görüyoruz. Posterin büyük bir kısmını ise İmparator Palpatine kaplıyor.

    Disney

    Usta yönetmen J.J. Abrams yönetmenliğindeki "Star Wars: Skywalker'ın Yükselişi"nin oyuncu kadrosunda, önceki filmlerde olduğu gibi Daisy Ridley, Adam DriverJohn Boyega, Oscar Isaac Kelly Marie Tran ve Domhnal Gleeson yer almaya devam ediyor. Filmin kadrosuna yeni katılan Keri RusselDominic MonaghanNaomi Ackie'nin yanı sıra serinin ilk üçlemesinde Lando karakterini canlandıran Billy Dee Williams da filmdeki nostaljik ögeyi ayakta tutacak. Mark Hamill ise hayalet formunda boy gösterecek. 

    Kylo Ren Büyük Lider Snoke'u öldürmesinin ardından İlk Düzen'in yeni Büyük Lider'i olmuştur. Acımasız yönetiminin altında galaksi yavaş yavaş umutsuzluğa kapılmaktadır. Luke Skywalker'ın Güç'le birleşmesinden sonra Rey kendi içindeki gücü benimsemiş, onu geçmişte tutan bağlarını kesmeyi başarmıştır. Kylo Ren ve Rey'in arasındaki çatışma giderek artarken, İlk Düzen'de de içsel çalkantılar yaşanmaktadır. Güçte kalabilmek için giderek acımasızlaşan Kylo Ren, onu yenmek için sürekli çalışan Rey, tekrar ortaya çıkan Ren Şövalyeleri, Direniş'i büyütmeye çalışan Poe ve Fin, karanlığın ve aydınlığın savaşı galaksideki tüm dengeleri değiştirecektir...

    Film ülkemizdeki izleyicileriyle 19 Aralık 2019 tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top