Hesabım
    Black Panther 2'nun Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Marvel, bir filminin tarihini daha açıkladı.

    Bir süredir merakla beklenen Black Panther 2'nun vizyon tarihi resmi olarak duyuruldu. Konu hakkında açıklama yapan tek isim, filmde yer alacağı belli olan Martin Freeman olmuştu. Şimdi ise D23 Expo sırasında vizyon tarihi Kevin Feige tarafından onaylandı.

    Chadwick Boseman'ın başrolünde yer aldığı Black Panther serisinin yeni filmi Black Panther 2 hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Bilindiği üzere filmin vizyon tarihi olarak üç seçenek tahmin ediliyordu. Bunlar arasında 18 Şubat 2022, 6 Mayıs 2022 ve 29 Haziran 2022 bulunuyordu. İlk film Şubat ayında gösterime sunulduğu için ise tahminler Şubat'a yönelikti. Ancak açıklananlara göre Black Panther 2, 6 Mayıs 2022 tarihinde izleyicileriyle buluşacak. 

    Bilindiği üzere Black Panther serisi ilk filmiyle dünya çapında büyük bir ses getirmişti. Gişede 1.3 milyar dolarlık gişe hasılatına imza atarken, Oscar ödülü kazanmasıyla gündeme damgasını vurmuştu. İlk kez bir siyahi süper kahraman filminin bu kadar büyük olay yaratması, Hollywood'u ve Marvel'ı Black Panther'in devamına doğru yönlendirdi. Daha önce de Marvel çizgi romanlarından Blade karakteri ve Image Comics'ten Spawn karakteri gibi siyahi kahramanlar beyaz perdeye aktarılmıştı. Ancak Black Panther kadar olay yaratmamışlardı. İlk Black Panther filminin konusu ise şöyleydi: Babasının ölümünden sonra Wakanda Kralı olan T'Challa, hakkı olan tahta sahip çıkmak için izole yaşayan ancak teknolojik açıdan ileri seviyede olan halkına geri döner. Ancak güçlü bir eski düşman yeniden ortaya çıktığında, T'Challa'nın yeterliliği, Wakanda'nın ve tüm dünyanın kaderini tehlikeye atan korkunç bir çatışmaya girince test edilir. İhanet ve tehlike ile karşı karşıya kalan genç kral, düşmanlarını yenmek, halkının güvenliğini ve yaşam biçimini korumak için müttefiklerini toplamalı ve gücünü serbest bırakmalıdır...

    Bunun ardından Avengers filmlerinde izleme imkanı yakaladığımız Black Panther karakteri, Civil War'da Iron Man'in yanında yer almıştı. Infinity War'da ise Captain America ile yan yana savaşmışlardı. Infinity War'da küle dönen kahramanlar arasındayken, Endgame'de geri dönen ve Marvel Sinematik Evreni'nde yer almaya devam edeceği belli olan kahramanlar arasında yer almıştı. Gelecekte ise Black Panther 2 filmi 6 Mayıs 2022 tarihinde sinemalarda yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top