Hesabım
    Cruella Görselinde Emma Stone'u Tanıyamayacaksınız!

    Cruella'dan ilk görsel paylaşıldı.

    Disney uyarlamalarından biri olan Cruella'dan ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. 101 Dalmaçyalılar'ın kötü karakteri Cruella'nın başkahraman olacağı filmin başrolünü Emma Stone üstleniyor. Ancak Stone'un geçirdiği değişim, görenleri şaşırtıyor!

    Cruella filminin görselinde Easy A, La La Land, The Help, Birdman, Maniac, The Favourite gibi yapımların yıldız oyuncusu Emma Stone'un yanı sıra, çetesinin diğer elemanları Horace ve Jasper karakterlerine hayat verecek olan  I, Tonya, BlackKklansman, Cobra Kai gibi yapımlardan tanıdığımız, ayrıca Clint Eastwood yönetmenliğindeki The Ballad of Richard Jewell'ın başrolü olması beklenip  Spike Lee'nin Da 5 Bloods'ında yer alacak olan Paul Walter Hauser ile Yesterday, Game of Thrones, Requim gibi yapımlarda karşımıza çıkan Joel Fry bulunuyor. Daha önce Paul Walter Hauser'ın Roger karakterini canlandıracağı bilgisi yayılmıştı. Ancak bunun doğru olmadığı ortaya çıktı. Oyuncu, Cruella'nın işlerini yapan Jasper ve Horace ikilisinden Horace'ı canlandıracak. Yalnızca para kazanmak odaklı olan Jasper ve Horace ikilisi, çizgi filmde para için her şeyi yapabilecek kapasitedelerdi. Çizgi filmde iki karakterin de pek zeki olduğu söylenemezdi. Ancak Horace'ın öngörülerinin daha güçlü olduğu görülüyordu. İkili, Dalmaçyalılar'ı kaçırma konusunda Cruella'ya yardım ediyordu.

    Dedikodulara göre "Cruella" filminin kadrosunda Emma Thompson da yer alacak. Ancak Thompson'ın rol aldığı bilgisi henüz onaylanmadı. 101 Dalmaçyalı, daha önce de filme aktarılmıştı. İlk kez animasyon olarak 1961 yılında izleyicileriyle buluşan 101 Dalmaçyalı,1996 yılında Cruella rolüne Glenn Close'u yerleştiren bir 101 Dalmaçyalı filmiyle yeniden beyaz perdede yer almıştı. Ancak bu film eleştirmenler tarafından olumlu karşılanmamıştı. Cruella filmi, Dodie Smith'in yazarı olduğu ve 1956 yılında yayınlanan kitaba dayanıyor. Ancak filmin gidişatının ne yönde olacağı, hikayede değişikliğe gidilip gidilmeyeceği henüz açıklanmadı.

    Yönetmen koltuğuna Craig Gillespie'nin oturduğu Cruella filminin sinemalardaki izleyicileriyle 28 Mayıs 2021 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top