Hesabım
    Duygu Seline Sürüklemeyi Planlayan Müzikal Film "Rom An"dan Fragman!

    Rom An'dan fragman paylaşıldı.

    Ülkemizde çok fazla örneği olmayan müzikal türüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen "Rom An"dan fragman paylaşıldı. Dramatik hikayesiyle Rom An, müzik ile iç içe yaşayan insanların hikayesini beyaz perdeye taşıyor.

    Rom An'ın oyuncu kadrosunda Hayat Bilgisi, Hokkabaz, Canım Ailem gibi yapımlarda rol alan Ayçe Abana; ilk sinema filmiyle karşımıza çıkacak olan tiyatro oyuncusu Anıl Çağlar Tel; Nizama Adanmış Ruhlar, Galip Derviş, Dudaktan Kalbe gibi yapımlardan tanıdığımız Oktay OyTuncay Gençkalan, Aslı Bankoğlu, Mete Yağcı, Ersin Olgaç, Nilgün Kasapoğlu, Levent Aykul, Çetin Yeltekin, Alper Atak, Enes Külahçı, Nurhak Mine Söz, Ezel Salık, Adnan Mehmet Ali Aslan gibi isimler yer alıyor. Klasik müzik ve roman müziğiyle iç içe olan Rom An filminin öncelikle festivallerde yer alması, ardından vizyona girmesi hedefleniyor. Filmin müzikleri Mucize, Evim Sensin, Organize İşler gibi yapımların bestelerini yapan Yıldıray Gürgen tarafından yapıldı. Rom An'ın yönetmenliğini üstlenen isim ise Hayat Bilgisi, Vazgeç Gönlüm, Ayakta Kal, El-Cin gibi yapımlardaki oyunculuğuyla tanıdığımız Oğuzhan Yıldız oluyor. Yıldız, böylece yönetmenliğe geçiş yapmış olacak. Yıldız, daha önce de "Aç Kapıyı Çok Fenayım" isimli filmin senaryosunu kaleme almıştı.

    Müzikal türdeki dram filmi Rom An'ın konusu ise şöyle: Müziğe besledikleri aşk ile yolları kesişen iki insanın hikayesini konu edinen Rom An, küçüklüğünde yetimhaneye verilen ve orada büyüyen Roman bir genç ile geçmişindeki travmaları peşini bırakmayan eski bir virtüözün yaşadıklarını konu ediniyor. Ali, 21 yaşında hayalleri olan bir gençtir. Leyla ise oğlunu kaybetmiş olan eski bir virtüözdür. İkilinin hayalleri, yollarının kesişmesine neden olacaktır.

    Rom An filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı ya da hangi festivallerde yer alacağı henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top