Hesabım
    Nathan Fillion "The Suicide Squad" Ekibinde!

    The Suicide Squad ekibine yeni isimler eklendi.

    Başarılı yönetmen James Gunn'ın yönetmen koltuğuna oturacağı The Suicide Squad filminin kadrosuna yeni isimler eklendi. Bu isimler ise Castle dizisinin yıldız oyuncusu Nathan Fillion ile Guardians of The Galaxy 2'dan tanıdığımız Steve Agee oldu.

    James Gunn, The Suicide Squad filmine iki yeni ismi daha ekledi. Bu isimler ise Castle, Serenity, Firefly, Talihsiz Serüvenler Dizisi, Buffy The Vampire Slayer, Santa Clarita Diet gibi dizilerde karşımıza ilginç rollerle çıkan Nathan Fillion ile Galaxy'nin Koruyucuları 2'de Gef olarak izlediğimiz, New Girl gibi yapımlardan hatırladığımız Steve Agee oldu. Ancak Nathan Fillion'ın hangi rol ile karşımıza çıkacağı henüz açıklanmadı. Steve Agee'nin ise King Shark karakterini seslendireceği bilinenler arasında yer alıyor. King Shark karakteri hakkında daha önce de bir dedikodu yayılmıştı. Dedikoduya göre Michael Rooker karaktere hayat verecekti. Ancak hem Gunn, hem de Rooker haberi yalanlamıştı. King Shark karakteri 1994 yılında Karl Kesel tarafından yaratılmıştı. Süper kötü kahraman olarak bilinen karakter DC çizgi roman evreninde  Köpekbalığı Tanrısı olan Chondrakha'nın oğlu olarak tanınıyor. İnsansı köpekbalığı şeklinde görünen King Shark Sword of Atlantis çizgi romanında Aquaman'in yanında savaş vermişti. Kötü kahraman, televizyon dizisi The Flash'ın bir bölümünde CGI yardımıyla yer almıştı.

    Yıllar önce sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle önce Disney'den kovulan, sonra Warner Bros tarafından işe alınan ve ardından Disney'deki işine de geri dönen James Gunn, Suicide Squad filmini Guardians of The Galaxy 3'den önce çekecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde Margot Robbie'nin yaptığı açıklamaya göre film, ilk filmin devamı niteliğinde değil. Ancak bağımsız bir film de olmayacak. Gunn da daha önce bu konuda açıklama yapmış ve filmin 'neyse o' olduğunu söyleyerek akılları karıştırmıştı.

    The Suicide Squad filminin oyuncu kadrosunda diğer filmde olduğu gibi Harley Quinn rolüyle Margot Robbie, Rick Flag rolüyle Joel Kinnaman, Captain Boomerang ile Jai Courtney, Amanda  Waller olarak Viola Davis yer alacak. Ayrıca birinci filmde olmayan ve ikinci filmde yer alacak oyuncular arasında John Cena, Idris Elba, Storm Reid, Polka Dot Man rolüyle David Dastmalchian, Ratcatcher rolüyle Daniela Melchior gibi isimler bulunuyor.

    The Suicide Squad filmi 6 Ağustos 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top