Hesabım
    "Eternals" Filminde LGBTQ Karakter Olacağı Kesinleşti!

    "Eternals" filminde LGBTQ bir karakterin yer alacağı duyuruldu.

    Eternals filminde LGBTQ bir süper kahramanın yer alacağı resmi olarak duyuruldu. Anaheim'da gerçekleşen D23 Expo'da konuşan Kevin Feige, resmi olarak duyuruyu yaptı. Karakterin kim olduğunu açıklamayan yapımcı, karakter hakkında, "Evli, bir ailesi var ve cinsel tercihi onun kimliğinin bir parçası." diye belirtti. Marvel evreninde Valkyrie'nin ilk LGBTQ karakter olması bekleniyordu ancak "Eternals" filmi Thor serisinin 4. filmi "Thor: Love And Thunder"dan önce gelecek.

    "Eternals"da  Girl, Interrupted”, “Sahtekar” ve “Malefiz” gibi filmlerde izlediğimiz Oscar ve üç Altın Küre ödüllü güzel yıldız Angelina Jolie eğitimli bir savaşçı olan Thena olarak; FridaDesperadoAfter The SunsetBir Zamanlar Meksika’da gibi yapımlarda yer alan başarılı oyuncu Salma Hayek, Eternals ırkının lideri Ajak olarak; “Game of Thrones” ve “Bodyguard” dizilerinden tanıdığımız başarılı İskoç aktör Richard Madden, güneşe çok yakın uçtuğu için ölen İkarus'un babası İkaris olarak; 2016 yapımı “Zombi Ekspresi”nde izlediğimiz Don Lee, grubun en güçlü karakteri Gilgamesh olarak; HBO'nun sevilen dizisi “Silicon Valley”nin Dinesh’i olarak tanıdığımız Kumail Nanjiani bir kılıç ustası olan Kingo olarak; Lauren Ridloff, Marvel'ın ilk sağır kahramanı Makkari olarak; Brian Tyree Henry, ekibin beyni olması beklenen Phastos karakteriyle; Lia McHugh ise ekibin en genç üyesi Sprite karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Captain Marvel filminde Minn-Erva karakterine hayat veren Gemma Chan, insan ırkını çok seven Sersi, Game of Thrones'un Jon Snow'u Kit Harrington da Black Knight olan Dane Whitman olarak boy gösterecek.

    Yaratıcısı Jack Kirby, bu ölümsüz süper kahramanlardan oluşan bir ekibi yaratırken Yunan ve Roma mitolojisinden ilham almış. Çizgi romanda da bu denge tersine dönüyor ve Eternals ekibi on binlerce yıl boyunca insan mitolojisine ve dine ilham veren karakterler olarak resmediliyorlar. Aslında onlar, insanları, humanoid ırkı Deviant'lara karşı savunmak için Dünya'ya gönderilen ölümsüz ve çok güçlü bir insan türü. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır...

    2017 yapımı dram filmi The Rider ile beğeni toplayan yönetmen Chloe Zhao'nun yönetmen koltuğuna oturacağı filmin senaryosunda Matthew K. Firpo ve Ryan Firpo'nun imzası bulunuyor. "Eternals" 6 Kasım 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top