Hesabım
    "Venom"un Kötüsü Carnage, İkinci Film İçin Dönecek!

    Venom 2'da bir karakterin yer alacağı duyuruldu.

    Andy Serkis yönetmenliğinde olması planlanan "Venom 2" hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Venom 2 filminin görüntü yönetmeni olacak olan usta isim Robert Richardson ile yapılan röportajda, filmde yer alacak bir kötü karakterle ilgili detay alındı. Bu karakter ise Cletus Kasady'nin olduğu öğrenildi.

    Venom 2'nun hayata geçirilmesi için hazırlıklara başlandı. Yönetmen Andy Serkis'in planları arasında ilk filmde yer alan ve Woody Harrelson tarafından canlandırılan Cletus Kasady yani Venom'un ezeli düşmanı Carnage karakterine ikinci filmde de yer verilmesinin bulunduğu açıklandı. Robert Richardson'ın yaptığı açıklamaya göre Serkis, hayranların daha önce Venom'da görmedikleri bir tarafı açığa çıkaracak. Richardson söylerine şu şekilde devam etti: "Bence henüz keşfedilmedi ve bu film bu yönün keşfedilmesine yardımcı olacak. Çünkü Venom'da iz bırakan bir karaktere sahibiz. Kendine göre ufak bir gösteriş yapacak olan Woody Harrelson'a sahibiz ve Sony ile Marvel işbirliğinden neler gelecekse onları göreceğiz."

    Bilindiği üzere Robert Richardson, Inglourious Basterds, Kill Bill, The AviatorThe Hateful Eight gibi birçok Scorsese ve Tarantino filminin görüntü yönetmenliğine imza atmış ve üç Oscar'ın sahibi olmuştu. Woody Harrelson'ın canlandırdığı Carnage karakteri, çizgi romanlarda ilk kez The Amazing Spider-Man ile ortaya çıkmıştı. Türkçe adıyla Kandöken olarak bilinen Carnage, Venom'un çok daha karanlık versiyonu olarak yaratıldı. Carnage'ın psikopat, yani duygulara sahip olmadığı biliniyor. Bu nedenle büyükannesini iterek öldürdüğü, annesinin köpeğine işkence ettiği, gönderildiği çocuk esirgeme kurumunun müdürünü öldürdüğü gibi çocukluk detaylarına çizgi romanlarda yer veriliyor. Sonunda bir seri katile dönüşen Kasady, Eddie Brock ile aynı hapishaneye atılır. Brock'tan kopan bir symbiote parçasının Kasady'ye tutunması sonucu da ortaya süper kötü kahraman Carnage çıkar. Carnage o kadar güçlüdür ki, Spiderman onu yenmeyi başaramadığı için Venom ile işbirliği yapar. Sony'nin Spider-Man'i Venom'da kullanma ihtimali şimdilik görülmüyor. Bilindiği üzere Sony, Disney ile yaptığı Spider-Man anlaşmasını sona erdirmişti.

    Tom Hardy'nin bir kez daha başrolünde yer alacağı Venom 2'nun 2 Ekim 2020 tarihinde sinemalardaki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top