Hesabım
    Robert Downey Jr., Marvel Emekliliği İle İlgili Konuştu

    Robert Downey Jr., Chris Evans ile birlikte evrenden ayrılmasıyla ilgili konuştu.

    Marvel Sinematik Evreni'nin üçüncü evresi, Avengers: Endgame ile sona erdi. Bunun ardından evrenden ayrılan kahramanlar olmuştu. Bu kahramanlar arasında Black Widow, Iron Man ve Captain America bulunuyordu. Robert Downey Jr., Iron Man'in Marvel Evreni'nden ayrılmasıyla ilgili konuştu.

    Avengers: Infinity War'da Thanos, Sonsuzluk Eldiveni ile popülasyonun büyük bir kısmını küle dönüştürmüştü. Bu durumda evreni kurtarma görevi, Avengers ekibine kalmıştı. Aradan geçen yılların sonucunda kahramanlarımızdan Tony Stark, eldiveni giyerek Thanos'u yok etmiş ve insanlığı geri getirmişti. Bunun ardından kahramanımıza veda etmiştik. Captain America ise alternatif bir zaman dilimine gidip mutlu bir yaşam sürmüş, yaşlanarak geri dönmüştü. Şimdi ise Robert Downey Jr. Disney'e kendisinin ve Chris Evans'ın Marvel'dan emekli olması üzerine konuştu. Iron Man sayesinde milyar dolarların sahibi olan Robert Downey Jr. konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Ayrılmak zorundaydık. Otobüs farklı bir hedefe doğru ilerlerken ayrılmanın işimizin bir parçası olduğunu biliyorduk ve bunu tercih ettik. Bunun çok kendine getirici bir tarafı var. Biz emekli olurken yeni gelenleri karşılamak üzere ikimiz de orada olacağımız için mutluyum."

    Robert Downey Jr., arkasında bıraktığı mirastan bahsetmekten nefret ettiğini konuşmasına ifade etti. Özellikle de Chris Evans ve Mark Ruffalo ile karşılaştırıldığı için daha da sinirlendiğini belirtti: "Yardımcı yıldızlardan daha uzağa bakmaya ihtiyaç yok. Mark Ruffalo bir aktivist ve Chris Evans, sıkı bir demokrasi yanlısı Amerikalı. Bu adamların gösterdiği cesaret, nitelik, alçakgönüllülük bende yok."

    Bilindiği üzere Robert Downey Jr. geçtiğimiz hafta sonunda D23 Expo sırasında efsane olarak kayıtlara geçirildi. Oyuncunun gelecek projeleri arasında Sherlock Holmes 3, The Voyage of Doctor Dolittle, All-Star Weekend ve John Brinkley biyografik filmi bulunuyor. Evans ise yıldız kadrolu Knives Out, gerilim dizisi Defending JacobOperation Brothers gibi yapımlarda rol almak için hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top